FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO A dat-o în bară Edi Iordănescu? Surpriza selecționerului n-a luat notă de trecere: „N-are clasa echipei naționale, e din alt film”

Bordeianu a dezamăgit la revenirea la națională / Sursă foto: Imago Images +34   FOTO
Bordeianu a dezamăgit la revenirea la națională / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 13:53 / Actualizat joi, 31 martie 2022 14:33

Invitat la emisiunea GSP Live dedicată amicalului Israel - România 2-2, jurnalistul GSP Costin Ștucan i-a analizat la sânge pe „tricolorii” utilizați la Netanya.

Ștucan a luat fiecare compartiment în parte și a extras plusurile și minusurile remarcate la fotbaliștii naționalei. Dacă Ionuț Nedelcearu i s-a părut punctul vulnerabil din defensivă, jurnalistul nu a fost impresionat nici de prestația lui Mihai Bordeianu. Mijlocașul CFR-ului a fost introdus pe teren în minutul 57, însă n-a contabilizat prea multe realizări.

Costin Ștucan i-a dat nota 4 lui Bordeianu: „Mi se pare că n-are clasa echipei naționale”

„A fost cel mai slab jucător de pe teren. N-am văzut absolut nimic la el, nici cu Grecia, nici cu Israel. Multe pase greșite. Omul nu e din filmul ăsta. Nu pare că e de categoria asta. Sau ce e pus să joace în teren nu scoate în evidență ce e bun la el. 

Mi se pare că n-are clasa echipei naționale și nu știu unde ar putea să joace. Când toată lumea e validă, pe el nu-l văd nici măcar în lot. Nota 4! El e admirabil, încearcă, însă de departe mi s-a părut cel mai slab om de pe teren”, a punctat Costin Ștucan, la GSP Live. 

4 aparițiiare Mihai Bordeianu în prima reprezentativă

„Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”
ROMÂNIA
„Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”
+30 FOTO

Bordeianu, readus la națională de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a fost cel care l-a readus în națională pe Bordeianu, de la CFR, după doi ani în care închizătorul fusese „sărit” de la toate acțiunile. Pe el, Rădoi nu-l considera un fotbalist potrivit pentru un joc constructiv, diferit de acela defensiv și direct pe care-l practică Dan Petrescu.

MM Stoica: „Nu cred că Edi va insista cu Bordeianu!”

La rândul său, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat meciurile României, fiind de părere că Edi Iordănescu nu va mai apela la serviciile lui Bordeianu.

„Nu cred că va insista cu Bordeianu! Vede toată lumea că nu e din filmul ăla! La CFR Cluj nici nu mai joacă închizător. Acolo joacă Boateng și o face foarte bine. Eu cred că s-a convins”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Citește și alte știri despre naționala României:

VIDEO „Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”

Sfatul lui Dănuț Lupu pentru ca România să aibă iar rezultate: „Ar fi bine ca generațiile viitoare să facă asta”

Alba-neagra la „națională” » Ce au reușit Edi Iordănescu și Rădoi, în doar doi ani și jumătate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
108779877311497
George Ionescu  •  31 Martie 2022, 16:59

...nu mai vrem pe nimeni de la fcsb ...poarta ghinion ...nu castigam cu ei in echipa ...au patron anti-crist...

122875083644138
Vasile Vasile  •  31 Martie 2022, 14:52

De cind este Stucan o mare somitate in materie de fotbal incat sa-si permita sa-i dea indicatii lui Iordanescu ? Mi se pare ciudat ca-si dau cu parerea mai mult indivizi "de pe linga fotbal" decit cei care chiar stiu ceva despre fenomen !De ce nu le cereti parerea alora care chiar au jucat fotbal la nivel cit de cit acceptabil( adica nu aia care au jucat max.in liga 2!) ?

fairplayromania
fairplayromania  •  31 Martie 2022, 14:45

Fcsb a intrat la ATI ......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează