FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO „Cât ne mai păcălim cu el?” » Fotbalistul pe care Ștucan îl vede OUT din națională: „Are panica scrisă în ADN”

Ionuț Nedelcearu (în stânga) / Sursă foto: Imago Images +42   FOTO
Ionuț Nedelcearu (în stânga) / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 08:59 / Actualizat joi, 31 martie 2022 14:36

Costin Ștucan, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor, a analizat, în cadrul emisiunii GSP Live, prestația „tricolorilor” din amicalul Israel-România, încheiat 2-2.

Aflat în calitate de invitat la GSP Live, Costin Ștucan a disecat evoluția fiecărui jucător introdus de Edi Iordănescu în egalul din Israel. Dezamăgit de Ionuț Nedelcearu, fundașul central care l-a înlocuit pe Chiricheș la pauză, Ștucan a înșirat deficiențele pe care le-a observat în jocul acestuia.

Costin Ștucan: „Cât ne mai păcălim cu Nedelcearu?”

„După ce l-am blamat ani de zile pe Chiricheș că nu e ce trebuie pentru echipa națională, începem să ne dăm seama acum, târziu, că el e singurul fundaș central care ne poate aduce un pic de liniște. În locul lui a intrat Nedelcearu...și acum încerc să-mi aleg cu grijă cuvintele, pentru nu vreau să-l supăr nici pe jucător, nici pe familia lui, nici pe admiratorii lui. 

Vreau să spun că nu știu cât ne mai păcălim cu Nedelcearu, sincer! Ne-am păcălit cu el și la U21. Vă aduceți aminte meciul cu Anglia, vă mai aduceți aminte cum vâjâiau mingile pe lângă el în acel meci de pomină? E o problemă. Are un fizic impunător, însă nu e ce trebuie pentru echipa națională. 

A fost încercat și «paraîncercat», dar ar trebui să mergem mai departe și să căutăm alt fundaș central. Nu e ce ne trebuie și s-a văzut asta”, a spus Costin Ștucan, la GSP Live. 

A dat-o în bară Edi Iordănescu? Surpriza selecționerului n-a luat notă de trecere: „N-are clasa echipei naționale, e din alt film”
ROMÂNIA
A dat-o în bară Edi Iordănescu? Surpriza selecționerului n-a luat notă de trecere: „N-are clasa echipei naționale, e din alt film”

Costin Ștucan: „Nedelcearu are panica scrisă în ADN”

„Mie nu-mi place Nedelcaru încă de când era la Dinamo. Nu am nimic cu el, am ceva cu jucătorul Nedelcearu. Dacă aș fi antrenor, eu nu l-aș transfera la nicio echipă pe care aș antrena-o. Mi se pare că în ADN-ul lui este, cumva, scrisă panica

Nu dă siguranță unei echipe și nu e fundașul central pe care să te bazezi, nu poți să aduci lângă el un puști care să crească lângă el. Nedelcearu nu va fi niciodată un jucător de siguranță”, a mai spus jurnalistul, pe parcursul emisiunii.  

Nedelcearu e începând de vara trecută la Crotone, în Serie B, după ce mai jucase în Rusia și la AEK Atena.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+38 FOTO

5a fost nota primită de Nedelcearu pentru prestația din meciul cu Israel

21 de meciuriși două goluri are Ionuț Nedelcearu în tricoul primei reprezentative

Nedelcearu era defazat cu Israel, avea momente în care stătea în loc să iasă. La golul de 2-1, marcat de israelieni, inclusiv Nedelcearu dormea. Atacantul lor a plecat dintre el și Ivan.

- Costin Ștucan, jurnalist GSP

Citește și alte știri despre naționala României: 

Alba-neagra la „națională” » Ce au reușit Edi Iordănescu și Rădoi, în doar doi ani și jumătate

EXCLUSIV Concluziile lui Dorinel Munteanu: „Jucătorii sunt buni, doar să-i organizeze Edi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
892366017496288
Mihai Dinu  •  01 Aprilie 2022, 16:14

Chiar ma întrebam de ceva vreme de ce nimeni nu vede ca Nedelcearu este mereu defazat in jocul echipei naționale. Probabil personalitatea lui, nivelul de intuiție, echilibrul emoțional, nu fac din el un jucător pe care sa te poți baza, in ciuda unui fizic impresionant. Cu siguranța trebuie încercat altceva și cred ca se poate găsi un fundaș veritabil in liga 1. Nici cu Tosca nu prea exista siguranța in defensiva, prea ușor se trece de el și face greșeli de plasament.

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  31 Martie 2022, 21:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2087606034590002
Mitelia Constantin  •  31 Martie 2022, 20:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează