FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dan Petrescu, anunț-șoc în privința viitorului: „Dacă nu mă mai vrea clubul, eu ce să fac?!”

Dan Petrescu nu e sigur dacă șefii îl mai vor la CFR Cluj
Dan Petrescu nu e sigur dacă șefii îl mai vor la CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 20:41 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 21:00

Dan Petrescu (52 de ani) vrea să continue la CFR Cluj, dar nu e sigur că mai are sprijinul conducerii. 

Dan Petrescu a cucerit două titluri cu CFR Cluj în Liga 1, dar în acest sezon are concurență serioasă. „Feroviarii” au căzut pe locul secund, în spatele celor de la CS Universitatea Craiova, iar situația de la club nu e deloc liniștită. Jucătorii se plâng de problemele din birouri, care au dus la întârzierea unor plăți, iar „Bursucul” are îndoieli în privința relației cu conducerea. 

Dan Petrescu: „Dacă nu mă vrea clubul, eu ce să fac?”

„Mă întrebați pe mine ce se întâmplă? Eu vreau să rămân aici și să duc munca mai departe, astea sunt obiectele mele, să mergem în grupele Europa League. De acolo luăm banii. Pentru mine nu e finalul planetei, nu e catastrofă. Care e problema? Steaua a ratat de aproape anul trecut, la ultimul meci cu Vitoria Guimaraes. 

Sigur, noi nu vrem să ajungem acolo, vrem ca anul trecut, în Ligă. De când a avenit noul patron, merge totul bine. Am la recorduri de vă speriați, dar dacă lumea nu le vrea... Dacă nu mă mai vrea clubul, eu ce să fac? Să văd ce decid ei”, a declarat Dan Petrescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO Petrescu are un meci crucial pe terenul celor de la FCSB

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR CLUJ. Dan Petrescu, val de acuze » Ce spune despre întreruperea campionatului, Craiova și promisiunea încălcată de LPF

Alarmă la CFR Cluj! Neluțu Varga, prima discuție în 3 ani cu jucătorii: „Am semnale de peste tot”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
daniaania
daniaania  •  17 Iulie 2020, 10:11
Postat de p.rares pe 17 Iulie 2020, 02:51

La cat circ faci este normal sa nu te mai vrea clubul.Te crezi si mare antrenor,dar nu esti.Te asteapta vreo echipa din China,nu rata ocazia.

Esti pe dinafara la fenomen ,scrii numai sa te vezi pe aici...DP este cel mai bun antrenor, este profesionist. El a facut cu jucatorii 12p in EL, nimeni de la noi n-a facut asta, numai el.Taci.

daniaania
daniaania  •  17 Iulie 2020, 10:09

Cu siguranta DP va fi pastrat deoarece este cel mai bun antrenor. Ce povesti scot ziaristii si cum rastalmacesc cuvintele este o alta discutie. Fiecare club are probleme interne. Daca CFR nu va fi furata in ultimele meciuri si oltenii nu sunt "ajutati" din nou vom castiga campionatul, si pe merit. Restul ii can can.

189254898748309
Claude SH  •  17 Iulie 2020, 08:49

Cum a fost întrebat, asa a răspuns. Dan Petrescu e preocupat de alte probleme, jocul echipei nu merge, ceva se întâmplă din moment ce atacanții nu marchează. Își va duce contractul la bun sfârșit, adică alte doua titluri.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează