FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ

„Credeți că la Voluntari va arbitra vreo rudă de-ale lui Kovacs?” » Cum a răspuns azi Dan Petrescu, „provocat” în conferință

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, s-a plâns de arbitraj și după amicalul cu Dinamo Kiev, 0-0. Două zile mai târziu, „Bursucul” face un pas înapoi.
Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, s-a plâns de arbitraj și după amicalul cu Dinamo Kiev, 0-0. Două zile mai târziu, „Bursucul” face un pas înapoi.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 18:15 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 19:38

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, s-a plâns de arbitraj și după amicalul cu Dinamo Kiev, 0-0. Două zile mai târziu, „Bursucul” face un pas înapoi.

  • CONTEXT: Amicalul caritabil de miercuri dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev a fost arbitrat de Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan, „centralul” din derby-ul cu FCSB (0-1) acuzat de Petrescu: „L-a eliminat greșit pe Susic și a decis meciul!”.
  • Considerându-se dezavantajat de Istvan Kovacs, Petrescu nu a înțeles de ce Szabolcs, fratele lui Istvan, a fost delegat la amicalul cu Dinamo Kiev și a susținut că acesta ar fi trebuit să acorde două lovituri de pedeapsă pentru CFR Cluj.
Lipsă de tact
EDITORIAL
Lipsă de tact

Dan Petrescu face un pas înapoi: „N-a fost bine că am zis ce am zis”

„Dacă ne permiteți și o glumă, credeți că la meciul cu Voluntari va arbitra vreo rudă de-ale lui Kovacs?”, a fost întrebat „Bursucul” la conferința de presă premergătoare duelului cu ilfovenii (duminică, 19:00).

Nu cred că e bine că am zis ce am zis. Am înțeles că s-a supărat toată lumea. Voiam să câștig, chiar dacă era un amical. Mi-a părut rău că n-am primit ce trebuia cu Dinamo Kiev, dar n-aș vrea să mai insist, nu e bine pentru mine, nici pentru club, ar trebui să ne concentrăm în primul rând pe meciul cu Voluntari. Sper să nu vorbim de arbitri după meciul cu Voluntari”, a declarat Dan Petrescu. 

CCA nu a anunțat public până în acest moment brigada de arbitri de la meciul programat duminică, de la ora 19:00. 

Eu nu am criticat pe nimeni, doar de arbitri mă iau. Nu m-am luat de nimeni niciodată. Nu uitați performanțele mele ca jucător și ca antrenor. Cei care mă critică nu au asemenea performanțe. Eu îmi fac treaba și merg înainte. Eu critic doar arbitrii și îmi apăr clubul!
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Ce a declarat Dan Petrescu, după CFR Cluj - Dinamo Kiev 0-0: „Dă, mă, penalty, dacă e!”

Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs. Și uite așa continuăm... OK, e meci amical, dar dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă, că a fost clar! Au fost două la aceeași fază. Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40, cât a fost. 

Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări. Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați «curățat». Lăsați-ne în pace, să jucăm. Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primește! Nici nu știu de când n-am mai primit noi penalty”, a spus Petrescu mercuri, după 0-0 cu Dinamo Kiev.

VIDEO. Dan Petrescu, despre FC Voluntari - CFR Cluj: „Nu trebuie să ne subestimăm adversarul!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu i-a răspuns lui Arlauskis, după iureșul de aseară al portarului: „Le-am dat să mănânce și ei ce fac?”

Petrescu a cerut, Varga s-a împrumutat, înaintea derby-ului cu FCSB. Jucătorii au primit 1.000.000 de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dodo001
dodo001  •  23 Aprilie 2022, 14:10

Vai dar ce important e cine va arbitra!? De rasul curcilor. O echipa care vrea titlul joaca, nu asteapta pomeni. Vedeti cate penalty-uri a primit CFR de la inceputul campionatului si apoi mai discutam.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  23 Aprilie 2022, 10:10

Vai de caracterul tau! Jenant! Tu ai auzit vre-odata de cuvantul modestie? Maretule!!!

hashtag_truth
hashtag_truth  •  23 Aprilie 2022, 05:48

uffff....uffff...hai sa....ufffff...arbitrii, bata-i vina...ufffff...asa stim de la lucescu incoace....uffff...zii bre nea ovi....uffff....arbitrii astia nu ne lasa in champions league.... zii tase, zii motoreto...este ???...pai vezi...d'aia....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează