FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ

Dan Petrescu le-a răspuns lui Arlauskis și MM Stoica: „Le-am dat să mănânce și ei ce fac?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 16:23 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 18:54

Dan Petrescu, antrenorul liderului CFR Cluj, a susținut azi o conferință de presă, înaintea meciului cu FC Voluntari.

  • Voluntari – CFR Cluj se joacă duminică, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport, Orange Sport și DigiSport.

Joi seara, într-o intervenție maraton la TV, Arlauskis a criticat în termeni duri conducerea lui CFR Cluj, în special pe președintele Cristi Balaj și pe patronul Nelu Varga. Nici Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, nu a scăpat de acuzele fostului portar. „Arla” a susținut că „Bursucul” l-a îndepărtat de la CFR din cauza prieteniei cu Marian Copilu.

„Cum a fost rezilierea? Am citit în presă că am fost scos de pe listă. Hopa! Eu nu anunțasem că nu mai vreau să vin. Cine a decis în culise? Nu știu, poate că antrenorul. Ăla cu care am făcut multe minuni prin Liga 1 și prin Europa. Așa meritam, să fiu scos de pe listă? A considerat că sunt omul lui Marian Copilu și nu mai sunt bun”, a spus Arlauskis. (Declarațiile pe larg - AICI)

Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”
DINAMO
Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”

Dan Petrescu, mesaj pentru Arlauskis și Mihai Stoica

Azi, la conferință, Dan Petrescu a fost întrebat despre declarațiile fostului său elev. Antrenorul i-a răspuns portarului, apoi a făcut referire la cei care l-au criticat în ultimele zile. Printre cei mai vehemenți contestatari ai antrenorului se numără și Mihai Stoica, cel alături de care „Bursucul” a câștigat titlul în 2009, cu Unirea Urziceni.

„Nu am știut ce a spus, am aflat înainte de conferință. Lui Arlauskis îi doresc tot binele din lume. Nu am ce să zic. Dacă el a spus asta, e opinia lui și o respect. Fiecare e liber să spună ce vrea. Dacă Arlauskis vrea banii, e problema mea? E problema clubului. 

Sunt mulți cu care am lucrat și cărora le-am făcut bine. Acum mă critică de dimineața până seara. Eu nu am criticat pe nimeni, doar de arbitri mă iau. Nu m-am luat de nimeni niciodată. Am fost atacat de mulți oameni cu care am lucrat și pe care i-am ajutat.

Le-am dat salarii, le-am dat să mănânce, iar ei m-au criticat. Ăsta e felul lor de a fi. Toată lumea mă critică. Accept asta, dar nu uitați performanțele mele ca jucător și ca antrenor. Cei care mă critică nu au asemenea performanțe. Eu îmi fac treaba și merg înainte. Eu critic doar arbitrii și îmi apăr clubul. 

Ce să fac? Să intru în polemică? Nu ar fi bine, pentru că mi-aș pierde concentrarea”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

„Chiar nimeni nu poate să îi spună că se zice arbitru, nu «albitru»? Lui îi zice cineva «Petlescu»? Își bate joc de limba română! El omite că Olaru a plecat cu salvarea la spital. A fost un fotbalist mare, dar ajunge să se facă de râs cu astfel de declarații. 

Este jenant ce face! Cum să zici că «albitrul» a stricat meciul, când noi eram disperați că băiatul ar putea avea probleme mari? Să zici apoi că «Petrilă», cum îi zice el lui Petrila, scapă singur cu portarul... Bine, într-adevăr, poate «Petrilă» o fi scăpat singur cu portarul, dar Petrila sigur nu
- Mihai Stoica, la Orange Sport

VIDEO Ce a spus Dan Petrescu înainte de FC Voluntari – CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Acționarul de la CFR îi răspunde lui Arlauskis, după acuzațiile portarului la adresa lui Dan Petrescu: „Am fost șocat” + „Ar fi un mic dezastru să nu luam titlul”

Petrescu a cerut, Varga s-a împrumutat, înaintea derby-ului cu FCSB. Jucătorii au primit 1.000.000 de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
dodo001
dodo001  •  23 Aprilie 2022, 18:39
Postat de legio.sud pe 23 Aprilie 2022, 07:26

Danutz jignește și când respira in preajma cuiva .

Nu vorbi prostii! Reghe te va contrazice.

knxdan
knxdan  •  23 Aprilie 2022, 08:36

Dan Petrescu e URIAS, felicitari lui! Doresc CFR-ului, FCSB-ului, Craiovei si celei de-a 4-a echipa o primavara europeana. Mult succes!

larrycdv
larrycdv  •  23 Aprilie 2022, 08:29

Îl cunosc pe Dan, de când era puști. Jucam fotbal împreună în curtea școlii. Asta este firea lui, el este cel bun. Dacă stai de vorbă cu el îți v-a spune că el este cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, și nu Hagi !!! Ăsta e Bursucul de mic copil !

Vezi toate comentariile (50)
Comentează