FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Giedrius Arlauskis, OUT de la CFR Cluj! Informații de ultimă oră din Gruia

Relațiile dintre Dan Petrescu și Giedrius Arlauskis s-au „răcit” / foto: Gazeta Sporturilor
Relațiile dintre Dan Petrescu și Giedrius Arlauskis s-au „răcit” / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 02 septembrie 2021 14:45 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 16:35

E clar, CFR Cluj nu se mai bazează pe goalkeeper-ul Giedrius Arlauskis (33 de ani)! GSP a aflat că portarul a fost scos de campioană de pe lista UEFA pentru grupele Conference League, alături de alte 4 nume din lot!

CFR Cluj face câteva modificări importante pe lista cu jucătorii disponibili pentru Conference League, la cererea lui Dan Petrescu. 

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, nu mai puțin cinci jucători au fost eliminați de pe lista UEFA: Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Alexandru Chipciu, dar și Anas Tahiri și Guessouma Fofana, doi dintre fotbaliștii sosiți în perioada lui Marius Șumudică.

În locul acestora, își vor face apariția proaspăt transferații Emmanuel Culio, Mihai Bordeianu și Florin Ștefan. Alte două locuri sunt disponibile. Unul îi e rezervat mijlocașului ghanez Nana Boateng, despre care GSP a scris marți că se află în tratative cu „feroviarii”. Celălalt va fi completat cu un alt transfer pe care campioana încearcă să-l rezolve în următoarele ore. 

Arlauskis are bagajele făcute. Plecarea lui Copilu a cântărit decisiv

Astfel, eliminarea lui Arlauskis de pe lista UEFA reprezintă un indiciu clar că portarul va pleca definitiv din „Gruia”. Lituanianul era hotărât să plece încă din momentul în care bunul său prieten Marian Copilu a fost îndepărtat din club. 

„Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ! Dacă va cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă!”, a spus Arlauskis săptămâna trecută, conform sport.ro.

La „cuțite” cu Copilu, nici lui Dan Petrescu nu i-a convenit ca Arlauskis, un apropiat al fostului președinte, să mai rămână în lot. Antrenorul și portarul s-au „înțepat” reciproc în momentul în care goalekeeper-ul a părăsit clubul cu destinația Arabia Saudită, moment ce avea loc în vara lui 2020. 

Pumnii de la CFR și secretele Forței
EDITORIAL
Pumnii de la CFR și secretele Forței

Miercuri, CFR Cluj dezmințea plecare lui Arlauskis

Prin vocea noului director sportiv Bogdan Mara, CFR Cluj a dezmințit miercuri că Arlauskis va pleca de la CFR Cluj, deși GSP.ro dezvăluise că portarul își face bagajele alături de Latovlevici și Chipciu. 

„Să plece Arla? Nu există. Arla e un jucător de mare valoare, a făcut performanță în România. Am fost coleg cu el la Urziceni, și-a pus umărul serios la câștigarea trofeelor în ultimii ani. Cu siguranță vom avea o discuție și cu el, să vadă ce-și dorește fiecare. Rămâne de văzut, Arla e un portar și un jucător de mare valoare, n-avem cum să nu-l dorim. Va trebui să vorbim cu toți jucătorii individual”, a spus Mara, în cadrul emisiunii „Ora Exactă în Sport”, de la Pro X. 

VIDEO Analiza lui Dumitru Dragomir, după derby-ul CFR Cluj - FCSB 4-1

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Dezvăluiri tari din culise! Cine conduce din umbră la CFR Cluj: „Șumudică s-a trezit cu un telefon de la unul dintre cei mai temuți și bogați politcieni. Forța atotvăzătoare care gândește strategia clubului”

OFICIAL Cea mai surprinzătoare mutare la CFR Cluj! » A semnat „inamicul public” al lui Dan Petrescu: „Eu sunt bărbat, el nu e!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
balderis
balderis  •  03 Septembrie 2021, 11:04
Postat de sportix pe 02 Septembrie 2021, 19:39

Hai la Steaua, Arla! Il dam pe Vlad la schimb!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sportix
sportix  •  02 Septembrie 2021, 19:39

Hai la Steaua, Arla! Il dam pe Vlad la schimb!

cj666
cj666  •  02 Septembrie 2021, 19:37

Nu conteaza ce spune cfr. gigisepe stie mai bine!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează