FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Răzvrătire la CFR Cluj! Jucătorii amenință: „Nu mai mergem la antrenament” » Arlauskis, cel mai vocal: „Nu are cum să ne dea afară pe toți”

Giedrius Arlauskis, portar CFR Cluj // foto: Imago
Giedrius Arlauskis, portar CFR Cluj // foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 12:20 / Actualizat vineri, 27 august 2021 12:30

Jucătorii lui CFR Cluj sunt de partea antrenorului Marius Șumudică și a președintelui Marian Copilu, patronul Neluțu Varga dorind să îi demită pe amândoi după ultimele rezultate ale echipei și tensiunile din afara terenului.

Noaptea trecută, după înfrângerea CFR-ului cu Steaua Roșie Belgrad, patronul Neluțu Varga a anunțat că antrenorul Marius Șumudică, staff-ul acestuia și președintele Marian Copilu vor fi demiși. Rezilierile contractuale nu au fost încă semnate, iar jucătorii campioanei au luat atitudine în speranța că le vor împiedica.

Jucătorii lui CFR Cluj sunt de partea lui Marius Șumudică 

Unul dintre liderii vestiarului de la CFR a dezvăluit pentru GSP.ro, dorind să rămână anonim, că în timp ce așteptau să intre la antrenament dar nu au fost lăsați, jucătorii au făcut o ședință între ei și au decis că sunt de partea lui Șumudică și a lui Marian Copilu. „Am decis să nu mergem la antrenamentul de la ora 17:00 până când nu vom fi anunțați în mod oficial despre ce se întâmplă în club”, a transmis acesta.

Ședința de pregătire fusese programată de Marius Șumudică la ora 11:00, dar patronul Neluțu Varga a dictat ca antrenorul și jucătorii să nu fie primiți la baza de pregătire! Varga a setat antrenamentul la ora 17:00, în speranța că echipa va fi pregătită de un nou antrenor până atunci.

În replică, Marius Șumudică le-a dat liber jucătorilor astăzi, mesajul transmis fiind că nu e nevoie să se prezinte la antrenament la ora 17:00! 

Giedrius Arlauskis: „Fără Marian Copilu nu văd viitorul echipei”

De altfel, portarul Giedrius Arlauskis, unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj și un apropiat al lui Marian Copilu, a spus că le ține partea antrenorului și președintelui.

„Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ! Dacă va cheamă patronul, mergem toți! Nu are cum să ne dea afară pe toți! Noi suferim, familiile suferă!”, a spus Arlauskis, conform sport.ro.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Neluțu Varga s-a înțeles cu Dan Petrescu! „Bursucul” revine la CFR Cluj și primește 4-5 jucători

Detalii șocante despre bătaia de la CFR Cluj » Patronul și-ar fi trimis bodyguarzii la vestiare! Un jucător ar fi fost lovit cu pumnul în figură

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
c23665
c23665  •  27 August 2021, 21:46
Postat de dinamo100 pe 27 August 2021, 18:50

Se pare ca acest Copilu este un personaj cu greutate! Nu stiu cat sunt de veridice stirile CFR din interiorul clubului, insa nu exclud ca Varga sa se razgandeasca, mai ales daca Sumudica are o clauza de reziliere cu suma mare....

Clauza e mai mica decat cea platita lui Edi Iordanescu atunci cand a fost dat afara, impreuna cu Marian Copilu si gashka lui. Deci, nu e o problema pentru CFR.

c23665
c23665  •  27 August 2021, 21:45

Jucatorii razvratiti sunt... Arlauskis! Care a spus mereu ca el face numai ce-i spune Marian Copilu!!

adicluj79
adicluj79  •  27 August 2021, 20:57
Postat de kuba pe 27 August 2021, 16:43

O echipa de bătrânei expirați care sunt “tari” in cel mai slab campionat din Europa dar vai și amar in afara granițelor! O echipa de bătrânei care nu și-ar mai găsi locul la alte echipe și trag cu dinții de salariile exorbitante și bonusurile imense pentru nivelul fotbalistic. O mâna de moșuleți care se cred Greii din vestiar: DEAC, portughezul fără țara cu nume de mafie și lituanianul care a fost vai Steaua lui pe la Watford sau Espanyol! O Rușine de echipa de conducere cu o mâna de suporteri și un stadion din evul mediu!

Tu, cu cine ții? Sau ai intrat doar sa faci mișto de situație

Vezi toate comentariile (26)
Comentează