FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1

„Nu știu dacă Dan Petrescu mai vrea să rămână în România” » Dezvăluiri despre situația antrenorului de la CFR Cluj după criza de nervi de la meciul cu CSU Craiova

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 12:55 / Actualizat luni, 08 mai 2023 13:20

După 1-1 cu Universitatea Craiova, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost extrem de nervos, acuzând arbitrajul lui Radu Petrescu.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre situația în care se află tehnicianul campioanei și spune că aceasta ar putea să mai antreneze în România.

Florin Răducioiu l-a auzit pe Eugen Neagoe și a răbufnit: „Ce e asta? Nu-mi place deloc!”
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1
Florin Răducioiu l-a auzit pe Eugen Neagoe și a răbufnit: „Ce e asta? Nu-mi place deloc!”

Cristi Balaj: „Nu știu dacă Dan Petrescu mai vrea să rămână în fotbal”

„Nu știu dacă Dan mai vrea să rămână în România. Nu la CFR... Nu știu dacă mai rămâne. E greu să mai ai încredere în ce se întâmplă în fotbalul românesc.

 Și jucătorii erau foarte supărați. Au plecat supărați. Acum au liber... Ce să mai comunici? E foarte greu. Se întâmplă etapă de etapă”, a spus Cristi Balaj în emisiunea „Fanatik Superliga”.

Ce decizii reclamă CFR Cluj

  • În prima repriză, Andrei Ivan a intrat periculos asupra lui Boateng, cu talpa sus și piciorul întins, dar mijlocașul CFR-ului a avut noroc. Avea piciorul în aer în timpul intrării lui Ivan, nu pe gazon, astfel că a evitat contactul direct și, implicit, o posibilă accidentare gravă.
  • „Centralul” Radu Petrescu i-a acordat cartonașul roșu lui Ivan, apoi a fost chemat să revadă faza pe monitorul de la marginea terenului. După ce a urmărit reluările, arbitrul a anulat cartonașul roșu și i-a arătat „galben” lui Ivan.
  • În minutul 69, Andrei Ivan a egalat după o fază confuză. Nici jucătorii nu au știut inițial dacă reușita e valabilă. S-a verificat faza în camera VAR și s-a constatat că Ivan era în poziție regulamentară la faza golului. Camora a fost cel care l-ar fi ținut în joc pe Andrei.

Dan Petrescu a plecat în timpul interviului, după ce a făcut praf arbitrajul

„Ce să mai spun? Nu mai spun nimic! Șapte din șapte meciuri (n.r. - în care Petrescu consideră că CFR a fost dezavantajată). Ne-au ciuruit, ne-au curățat, bravo lor! Șapte din șapte decizii luate împotriva CFR-ului! 

Nu am mai văzut așa ceva în istoria fotbalului! Toate deciziile VAR, șapte din șapte, împotriva lui CFR? Azi a dat roșu la Ivan, apoi nu mai e roșu. A dat penalty la Constanța, nu mai e penalty (n.r. - se referă la penalty-ul primit inițial de CFR cu Farul, apoi anulat după intervenția VAR). 

A dat gol Maglica, nu mai e gol, azi e gol (n.r. - compară faza din CFR - Rapid cu faza din meciul cu Craiova) Are Birligea penalty, apoi nu mai e Păi ce facem, domnilor? Ne-au făcut praf cu VAR-ul. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, să vedem ce vor face celelalte echipe acolo. Dă-mi ce e al meu, nu veni să faci ce a făcut băiatul ăsta azi (n.r. - arbitrul)! Fotbalul e istorie, băiatul ăsta a venit și a arbitrat anti-CFR. Ăsta e arbitraj? Gata, nu mai am ce să zic.

- Dan Petrescu

Citește și: 

Sorin Cârțu le răspunde lui Nelu Varga și Dan Petrescu: „Nu văd rostul comentariilor. Mă simt frustrat!”

Adrian Porumboiu a analizat fazele litigioase din CFR Cluj - CSU Craiova și vorbește despre viciere de rezultat: „Punct. 100%! Nu sunt comentarii!” » Două decizii majore contra campioanei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dr.jivago
dr.jivago  •  09 Mai 2023, 10:45

Petrescule, du-te tata, du-te! Destinatia ta e Lego-Land-Penalty! Acolo e de tine! Ca de antrenorat ai uitat , doar lungaa si bufa-bufa! Manea ala e bun doar la oina , unul de la CFR nu mai stie a dribla ,toti stateati atarnati de Deac..

canad
canad  •  08 Mai 2023, 19:24
Postat de 10iul73 pe 08 Mai 2023, 16:43

Sunt terminat,pleca Dan Plângăcios ul...sa se ducă, este un om cu un caracter zero...și când ma gândesc ca l am apreciat cel mai mult din lotul Naționalei.

90% din romani gandesc ca tine de aia tara asta zace in ***...pleaca toti cei mai buni afara si raman cataclisme ca tine si care voteaza dupa cum mananca si beau si tara asta *** din acuza unora ca tine...cand avem ceva bun trebuie sa-l pastram si sa-l facem exemplu de viata...nu sa-i taiem capu cum am facut cu MViteazu mai neam de traista si tradator ordinar...mai strull, cati romani au jucat la Chelsea? ai jucat tu? pe pasunea vacilor probabil; cu balegar instead of minge...si mai ai tupeu sa intri pe comentarii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10iul73
10iul73  •  08 Mai 2023, 16:43

Sunt terminat,pleca Dan Plângăcios ul...sa se ducă, este un om cu un caracter zero...și când ma gândesc ca l am apreciat cel mai mult din lotul Naționalei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează