FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, nemilos cu jucătorul trimis la echipa a doua: „Abateri repetate! Fără disciplină, n-ai ce să cauți aici!”

Dan Petrescu / foto: Raed Krishan
Dan Petrescu / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 16:42 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 16:42

Dan Petrescu (53 de ani), tehnicianul lui CFR Cluj, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, duelul din campionat cu FC Voluntari. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look+.

  • Corespondență din Cluj-Napoca

Antrenorul campioanei a explicat pe durata întâlnirii cu presa care e situația actuală a lui Gabriel Debeljuh, atacant pe care „Bursucul” l-a exclus din lot pe motive de indisciplină, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat joi

Dan Petrescu: „Dacă ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă!”

„Ce presiune? La mine nu e nicio presiune. Dar dacă nu e disciplină și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Cine greșește va plăti. Au fost abateri repetate ale lui. 

E o problemă internă și eu am decis ca el să nu mai facă parte din lotul primei echipe. În continuare, n-avem soluții în atac, dar prefer să joc cu jucătorii serioși, nu cu cei care fac probleme. 

Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă va avea o atitudine bună, va fi reprimit. Nu i-am dat cartonaș roșu, i-am dat cartonaș galben”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă de astăzi. 

+45 FOTO

Dan Petrescu: „Mă gândesc doar la Nemec, Rață, Tamaș și Armaș”

Dan Petrescu e îngrijorat înaintea duelului cu FC Voluntari, pe care o consideră surpriza plăcută a campionatului

„FC Voluntari a avut șase victorii la rând, performanță greu de atins în orice campionat din lume. În opinia mea, este surpriza plăcută a campionatului, de departe. A depășit orice așteptări. Nimeni nu se aștepta să reușească acest parcurs. 

N-avem timp să ne bucurăm, jucăm din trei în trei zile. Sunt toată ziua pe vizionări, nici nu știu ce zi e astăzi. Încrederea e mare, dar s-a acumulat oboseală fizică și mentală, trebuie să facem față. (...) Nu mă gândesc la nimeni altcineva, ci doar la Nemec, Rață, Tamaș și Armaș”, a încheiat Petrescu. 

VIDEO Liviu Ciobotariu, înaintea partidei cu CFR: „E clar că întâlnim un adversar mult mai valoros”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Dan Petrescu a exclus o vedetă din lot! Fotbalistul vrea să plece

CFR Cluj îi răspunde lui MM Stoica: „Nu știu ce urmărește”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează