FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Alarmă la CFR Cluj » Dan Petrescu poate pierde gratis doi oameni de bază

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 13:29 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 15:48

Francezul Billel Omrani (28 de ani) confirmă că e un jucător capricios, imprevizibil, un om care creează și goluri, și probleme. El poate pleca gratis de la CFR Cluj, la fel ca fundașul Andrei Burcă (28 de ani).

Atacantul și conducerea clubului au purtat spre finalul anului trecut discuții despre extinderea contractului care urmează să expire în iunie. Francezul n-a fost mulțumit cu propunerea pe care a primit-o, a plecat în vacanță și nu s-a mai întors.

Gigi Becali, răspuns prompt pentru Iftime, care anunțase că vrea un jucător de la FCSB: „Cum să fac așa ceva?”
FCSB
Gigi Becali, răspuns prompt pentru Iftime, care anunțase că vrea un jucător de la FCSB: „Cum să fac așa ceva?”

Omrani și Burcă pleacă liberi de la CFR Cluj?

Dacă Omrani nu va accepta prelungirea contractului, el va putea semna cu oricare club interesat de serviciile sale și CFR nu va încasa nimic în schimbul jucătorului. La 28 de ani, câți are Billel, clujenii oricum nu mai pot spera să-l vândă cu vreo sumă mare. 

În toți anii aceștia în care francezul a marcat goluri importante și în campionat, și în cupele europene, Omrani nu a avut nicio ofertă concretă, nu a putut fi vândut, deși clubul a fost interesat să-l cedeze și jucătorul își dorea și el să ajungă într-o competiție mai bogată. 

Alt fotbalist care ar putea să plece liber la finalul sezonului e Andrei Burcă. Și fundașului central în vârstă de 28 de ani îi va expira contractul în vară. 

Până acum nu a acceptat nici el condițiile pentru un nou angajament. Burcă are opt meciuri în echipa națională și a tot sperat să prindă un transfer la bani mai mulți. Astă-vară era gata să plece în Emiratele Arabe Unite, dar o accidentare a anulat afacerea.

  • Omrani e cotat de transfermarkt la 1,6 milioane de euro. Atacantul e la CFR Cluj din septembrie 2016, iar în acest sezon are 7 goluri și 4 assist-uri în 28 de meciuri
  • Andrei Burcă are o cotă de 3,5 milioane de euro. A fost transferat de la FC Botoșani în vara lui 2019, iar în acest sezon are 19 meciuri și un gol.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj a impresionat Europa! Clasamentul în care campioana e pe primul loc

Becali vs. Rotaru în mercato: CSU Craiova îl vrea ACUM pe Cestor, FCSB la vară, liber

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  11 Ianuarie 2022, 15:24

Burca e jucator de nationala, ar fi o pierdere. Se pare ca ofertele reale cam lipsesc in perioada asta, asa ca nici CFR si nici jucatorul nu au cine stie ce de castigat. Burca poate castiga mai mult in alta parte, dar nu mult mai mult.

maxp
maxp  •  11 Ianuarie 2022, 14:07

Burca nu e jucător de Liga 1. Ar fi păcat totuși sa plece la arabi.

4don
4don  •  11 Ianuarie 2022, 13:55

Deci pana la urma cati ani are…????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează