FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu l-a sunat de urgență pe Nelu Varga: „M-am supărat foarte, foarte rău”

Nelu Varga, patron CFR Cluj
Nelu Varga, patron CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 21:16 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 21:42

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, susține că informațiile cu privire la posibila vânzare a fotbaliștilor Jefte Betancor (29) și Yuri Matias (27) l-au „supărat foarte rău”.

Dan Petrescu susține că nu vrea să renunțe la atacantul Jefte Betancor și fundașul central Yuri Matias, în ciuda informațiilor care-i dau pe cei doi ca și plecați la Rapid.

Întrebat la conferința premergătoare meciului cu Șahtior Soligorsk despre posibilele plecări ale celor doi, „Bursucul” a dezvăluit că l-a sunat de urgență pe patronul Nelu Varga pentru a întreba care este situația.

Iute și furios » Dan Petrescu s-a enervat în primele 10 secunde ale conferinței: „Ce întrebare e asta?!”
CFR CLUJ - ȘAHTIOR SOLIGORSK
Iute și furios » Dan Petrescu s-a enervat în primele 10 secunde ale conferinței: „Ce întrebare e asta?!”

Dan Petrescu, întrebat despre Jefte Betancor și Yuri Matias: „Patronul mi-a spus că nu vor pleca”

„M-a sunat cineva și mi-a spus de această știre. M-am supărat foarte rău aseară, foarte rău. Am sunat patronul, am sunat pe toată lumea și am întrebat dacă este ceva adevărat. Dacă ar fi, m-aș supăra foarte rău.

Patronul a zis că «Doamne ferește! să fie așa ceva», că nu a vorbit nimeni și că nu se știe de unde a apărut această știre.

Pe Betancor eu l-am dorit, eu l-am adus, iar clubul l-a cumpărat, ar fi culmea să nu-l vrem pe Betancor. Yuri la fel. Eu l-am adus și a avut evoluții bune.

Dacă vor fi vânduți, înseamnă că eu nu știu. Ce mi-a promis patronul este că în niciun caz nu vor pleca. Așa sper să fie, mă bazez pe ei 100%”, a afirmat Petrescu.

  • Jefte Betancor a jucat în 9 meciuri pentru CFR Cluj după transferul de la Farul, consemnat la începutul verii. Nu a fost integralist în niciuna dintre partide, fiind de cele mai multe ori introdus pe parcursul meciurilor.
  • Yuri Matias a fost cumpărat de CFR Cluj în februarie 2022 de la Gaz Metan. Fundașul brazilian a adunat 21 de meciuri în tricoul vișiniu.

În ciuda afirmațiilor lui Dan Petrescu, Rapid a tatonat pista Yuri Matias. Chiar Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, spunea pe 5 august că „pentru Yuri, care este un jucător interesant, au fost niște discuții acum câteva săptămâni”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Penalizare dublă pentru Craiova! Adrian Mititelu, pus la plată pentru incidentele din derby și boicotul de la meciul cu FCSB

Slab pentru Dinamo, bun pentru Liga 1! Mihai Eșanu și-a găsit rapid echipă: „Ne-am înțeles, e un portar de viitor, cu potențial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  11 August 2022, 14:38

S-a suparat domnul Dan. Of, of, of!

unbiped
unbiped  •  11 August 2022, 10:37
Postat de 666piturca pe 11 August 2022, 05:51

E clar, Vargas vrea sa creeze o echipa tanara, de gardeleni… “no, uitie minjiaa… tulai…”

Cat esti de spiritual! Presupun ca esti oltean, daca-ti spui 3,14zdurca, asa ca nu prea ai motive de lauda.

jabs
jabs  •  11 August 2022, 07:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează