FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Probleme pentru Dan Petrescu înaintea reluării Ligii 1: „Nu are voce, îl durea și pieptul”

Dan Petrescu și mai mulți fotbaliști de la CFR Cluj au probleme de sănătate înainte de reluarea Ligii 1 / Sursă foto: Facebook@CFR Cluj
Dan Petrescu și mai mulți fotbaliști de la CFR Cluj au probleme de sănătate înainte de reluarea Ligii 1 / Sursă foto: Facebook@CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 10:48 / Actualizat marti, 29 martie 2022 11:24

Nu doar naționala României are de-a face cu focare de gripă în lot. CFR Cluj, liderul din play-off, se confruntă cu probleme de efectiv în săptămâna premergătoare duelului cu FC Argeș de luni.

Președintele „feroviarilor”, Cristi Balaj, a anunțat că mai mulți fotbaliști din angrenajul campioanei au răcit puternic în ultimele zile. Printre ei se află și tehnicianul Dan Petrescu.

Unii dintre ei sunt răciți cobză, împreună cu Dan Petrescu, de care mă mir că vine la antrenament. Nu are voce, îl durea și în piept... Sunt jucători răciți, cu stare febrilă, dar nu sunt «covidați»”, a dezvăluit Cristi Balaj, la Orange Sport

Luni, de la ora 21:00, CFR Cluj o înfruntă în Gruia pe FC Argeș, în etapa a treia a play-off-ului.

Cristi Balaj, despre starea de sănătate a lui Camora: „Are anumite probleme medicale la picior”

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR, a anunțat că Mario Camora nu a mai făcut deplasarea în Israel, iar acum se află sub atenta supraveghere a medicilor de la Cluj, pentru a putea fi apt de joc cât mai curând.

„Ieri am aflat că are anumite probleme medicale la picior, care nu îi permit să joace următorul meci şi nu avea sens să facă deplasarea dacă nu poate juca. A revenit la Cluj, este în cabinetul kineto şi kinetoterapeutul nostru încearcă să îl pună pe picioare în cât mai scurt timp posibil”, a declarat Balaj, la PRO X.

VIDEO Gustavo Poyet, după victoria Greciei cu România: „Dan Petrescu nu mi-a oferit informații despre voi”

Citește și alte știri de actualitate: 

Cristi Balaj, primele detalii despre starea lui Camora: „Încearcă să îl pună pe picioare”

Campioana CFR, victorie categorică în amical » Atacantul lui Dan Petrescu a marcat un hat-trick

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează