FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cristi Balaj, primele detalii despre starea lui Camora: „Încearcă să îl pună pe picioare”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 21:15 / Actualizat luni, 28 martie 2022 21:44

Mario Camora (35 de ani), fundașul stânga al celor de la CFR Cluj, a părăsit lotul echipei naționale, după ce a acuzat probleme musculare. 

Acesta a evoluat 75 de minute în înfrângerea suferită în fața Greciei, scor 0-1, după care a fost înlocuit cu Alin Toșca. 

Camora a părăsit cantonamentul primei reprezentative și s-a întors la Cluj, acolo unde a intrat deja în programul de recuperare.

România a avut azi antrenamentul oficial înainte de amicalul cu Israel » Imagini de la ședința de pregătire
Israel - România
România a avut azi antrenamentul oficial înainte de amicalul cu Israel » Imagini de la ședința de pregătire

Cristi Balaj, despre starea de sănătate a lui Camora: „Are anumite probleme medicale la picior”

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR, a anunțat că Mario Camora nu a mai făcut deplasarea în Israel, iar acum se află sub atenta supraveghere a medicilor de la Cluj, pentru a putea fi apt de joc cât mai curând.

„Ieri am aflat că are anumite probleme medicale la picior, care nu îi permit să joace următorul meci şi nu avea sens să facă deplasarea dacă nu poate juca. A revenit la Cluj, este în cabinetul kineto şi kinetoterapeutul nostru încearcă să îl pună pe picioare în cât mai scurt timp posibil”, a declarat Balaj, la PRO X

Absențe importante pentru Iordănescu

România va disputa marți, de la ora 20:45, o nouă partidă amicală, de data aceasta în compania Israelului. Selecționerul Edi Iordănescu se confruntă cu probleme mari de efectiv înaintea acestui duel. 

Pe lângă Mario Camora, Alex Maxim (31 de ani) a părăsit și el cantonamentul naționalei din cauza unei viroze. În plus, alți patru jucători din lotul primei reprezentative au fost depistați pozitiv la testările COVID și nu au făcut deplasarea în Netanya. Este vorba despre mijlocașii Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, plus „secundul” Florin Constantinovici.

VIDEO Amical // Match Preview Israel - România

Citește alte știri

Edi Iordănescu, conferință înaintea meciului cu Israel: „Asta m-a nemulțumit cu Grecia” + ce probleme au mai apărut în lot: „Starea de spirit e modificată”

Schimbări importante pregătite de Edi Iordănescu în echipa României » 8 jucători noi și alt sistem pentru meciul cu Israel + nou-veniții Olaru și Petrila, anunțați titulari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tinn_2
tinn_2  •  29 Martie 2022, 02:03

he, he, a făcut baba rană, de la plimbat pe teren

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close