FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, sleit de puteri: „Sper să nu pățesc ce i s-a întâmplat patronului. Nu-mi văd familia, prietenii, de dimineața până seara stau închis”

Dan Petrescu // sursă foto: captură YouTube @ CFR Cluj
Dan Petrescu // sursă foto: captură YouTube @ CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 11:05 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 14:20

Dan Petrescu (54 de ani) a fost întrebat după victoria cu CS Mioveni, scor 4-2, despre presiunea cu care se confruntă ca antrenor la CFR Cluj. „Bursucul” a făcut o trimitere la problemele de sănătate ale patronului Nelu Varga: „Sper să nu pățesc ca el”.

Dan Petrescu are un început de sezon extrem de complicat. CFR Cluj visa la grupele Champions League, dar campioana României a părăsit preliminariile Ligii încă din primul tur!

Lucrurile nu au mers ideal nici în campionat, unde CFR a agonisit doar 6 puncte în primele 3 etape.

La finalul meciului cu CS Mioveni, câștigat cu 4-2, Dan Petrescu a fost întrebat despre presiunea cu care se confruntă. În răspunsul său, a făcut o trimitere la problemele de sănătătate ale patronului clubului, Nelu Varga, care a suferit un AVC minor la o jumătate de zi după eliminarea CFR-ului din Ligă.

A picat transferul la FCSB! „E capitol încheiat, ne-a anunțat...”
FCSB
A picat transferul la FCSB! „E capitol încheiat, ne-a anunțat...”

Dan Petrescu: „Stau închis aici de dimineața până seara! Sper să nu pățesc ca patronul”

„La CFR e liniște? Dacă vine un antrenor aici și are liniște, mă las de antrenorat! Nu va fi niciun antrenor liniștit aici, e presiune non-stop.

Am câștigat 100 de meciuri acasă din 112 și tot nu e bine dacă nu câștigăm un meci. Mi se spune că sunt antrenor prost, sunt criticat... asta e România, ăsta e fotbalul. Din păcate, asta e meseria pe care mi-am ales-o.

Ce să fac mai mult? Să nu dorm nopțile? Familia nu o văd, prietenii nu-i văd, stau de dimineața până seara închis aici. Și dacă nu iese bine, eu sunt de vină, normal. Antrenorul plătește, n-avem ce face.

De dimineața până seara numai fotbal fac. Mă uit la toate rezultatele, toate meciurile nu numai din România. E pasiunea mea, viața mea. E clar că presiunea asta nu face bine.

Sper să nu pățesc ce pățit și patronul, să fiu norocos. Pun sufletul, dau totul din mine. La CFR am dat tot, am făcut tot ce am putut și voi face în continuare. Dan Petrescu muncește de dimineața până seara, își dă viața pentru CFR, asta e clar!”, a transmis Petrescu la conferința de presă.

Mai multe știri din Liga 1: 

Balaj a pus presiune pe Dan Petrescu » Reacție în direct: „Trebuie să demonstrăm”

Gică Popescu, după răbufnirea lui Ciprian Deac: „Se victimiziează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
maradona79
maradona79  •  31 Iulie 2022, 18:04

Penibil cand ai milioane in cont, toate conditiile pentru performanta si tot ce poti este sa te victimizezi. Munceste pe 1000 de euro pe luna, Petrescule!

gicapuia
gicapuia  •  31 Iulie 2022, 17:48

Lasa-te frate ca ne-ai mincat zilele.

galileostar
galileostar  •  31 Iulie 2022, 17:35
Postat de Sharapov pe 31 Iulie 2022, 15:04

Daca erai antrenor, la cati bani s-au pompat in CFR, erai in grupele UCL acum, nu pe cale sa fii eliminat din INSIGNIFIANTA Conference League !!! Pai tu ai luat bataie de la armenii cu un buget de CINCI ORI MAI MIC decat CFR si ti-au tremurat chilotii in fata anonimilor andorezi, cu un buget de CINCISPREZECE ORI MAI MIC decat CFR !!! Despre ce vorbim ? ? ? Du-te, petrescule, in liga a doua sovietica sau chineza, ca acolo e locul tau !!! Ai DISTRUS CFR !!!

si cand ma gandesc ca prostii il laudau pe dan petrescu cand el de fapt a desfiintat kfr. bravo lui. a facut un lucru extraordinar. falimentul si disparitia acestei *** de echipe din liga 1 este aproape.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close