FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI 4-2

Balaj a pus presiune pe Dan Petrescu » Reacție în direct: „Trebuie să demonstrăm”

CFR Cluj - CS Mioveni 4-2 | Cristi Balaj, președintele campioanei României, a vorbit la finalul partidei despre problemele cu nocturna. +10   FOTO
CFR Cluj - CS Mioveni 4-2 | Cristi Balaj, președintele campioanei României, a vorbit la finalul partidei despre problemele cu nocturna.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 00:40 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 00:52

CFR Cluj - CS Mioveni 4-2 | Cristi Balaj, președintele campioanei României, a vorbit la finalul partidei despre problemele cu nocturna.

Meciul a fost întrerupt circa 40 de minute pe parcursul reprizei secunde, după ce nocturna arenei „Dr. Constantin Rădulescu” a picat.

Pelici, disperat: „Avem 3 fundași centrali și luăm gol de pe linia porții”
CFR Cluj - CS Mioveni 4-2
Pelici, disperat: „Avem 3 fundași centrali și luăm gol de pe linia porții”

Cristi Balaj, după CFR Cluj - CS Mioveni 4-2: „Nu vor mai fi probleme cu nocturna”

În emisiunea Fotbal Show realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport, Balaj a spus că problemele instalaţiei de iluminat nu se vor mai repeta: „Totul s-a rezolvat când am pornit generatorul. Sunt convins că nu se va mai repeta un astfel de incident”.

Conducătorul CFR-ului a ținut să remarce un jucător: „Îl felicit pe Bordeianu, e greu să te aduni după greșeala pe care a făcut-o el la primul gol al oaspeților. În rest, prestația lui a fost foarte bună!”.

Balaj a fost întrebat și de duelul de joi din turul III preliminar Conference League, contra campioanei Belarusului, Șahtior Soligorsk. Prima manșă va avea loc în Turcia, la Adapazan, cu porțile închise, de la 20:00.

„Adversarii din Europa sunt din ce în ce mai valoroși, dar CFR e echipa mai bună și trebuie să demonstrăm acest lucru pe teren”, a punctat Balaj. Gică Popescu, aflat în studioul Fotbal Show, a reacționat pe un ton relaxat: „A pus presiune pe Dan, a zis că CFR e mai bună”.

+6 FOTO

Fotbal Show, pe GSP.ro și Prima Sport

Pe GSP.ro, cititorii vor putea vedea în timp real cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali.

Moderatorul Fotbal Show e jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea poate fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te AICI).

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
babinu
babinu  •  31 Iulie 2022, 00:59

Nu-l mai intrebati pe Balaj despre meciuri internationale, ca n-are roaming; tarlaua lui e campionatul intern.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează