FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI 4-2

Gică Popescu, după răbufnirea lui Ciprian Deac: „Se victimiziează”

Ciprian Deac/ foto Imago Images
Ciprian Deac/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 09:21 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 10:17

Gică Popescu (54 de ani) a comentat discursul lui Ciprian Deac de la finalul meciului CFR Cluj - Mioveni 4-2, la emisiunea Fotbal Show, realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

„Decarul” ardelenilor a răbufnit la finalul meciului: „Toată lumea s-a săturat de noi! Știu că vreți o schimbare, dar vom lupta să luăm titlul şi sezonul acesta”.

Cum va arăta FCSB după transferul lui Miculescu » Gigi Becali mai vrea să întărească o poziție
FCSB
Cum va arăta FCSB după transferul lui Miculescu » Gigi Becali mai vrea să întărească o poziție

Gică Popescu îl taxează pe Deac

„Deac se victimizează puțin. Evoluțiile slabe din începutul sezonului sunt din cauza lor, a echipei. Nu i-a băgat nimeni în situația aceasta, să stea pe muchie de cuțit până în ultimul minut. 

S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Rapid, puteau fi egalați la ultima fază, apoi au pierdut fără drept de apel la Craiova (n.r. - 1-3 cu FCU). Acum au avut acele momente pe care, din fericire pentru ei, le-au depășit. Nu știu de unde văd pericolul extern. Pericolul vine de la ei din casă”, a spus Gică Popescu.

Declarațiile lui Ciprian Deac, după CFR - Mioveni 4-2

„După cum aţi văzut la ultimele meciuri, ne place să trăim periculos și nu aceasta este echipa CFR pe care o știe toată lumea. E clar că numai suntem echipa care am fost, e un semnal de alarmă. La CFR nu te așteaptă nimeni, pretențiile sunt mari și, când îmbraci tricoul campioanei, trebuie să fii la cel mai înalt nivel.

Pretențiile sunt mari, investițiile sunt mari, nu se acceptă niciun eșec. Dacă vedeți parcursul nostru de când au început meciurile oficiale... nu știu ce se întâmplă. E clar că trebuie să ne trezim, dacă vor continua lucrurile așa nu cred că lucrurile se vor îndrepta spre un făgaș bun. Din echipa aia care primea greu gol, toate echipele reușesc să marcheze împotriva noastră”, a spus Deac la Fotbal Show.

Apoi, mijlocașul lui CFR a vorbit și despre posibilitatea ca echipa să intre în insolvență.

Nu știu de ce apar astfel de zvonuri doar în ziua meciului. Asta e foarte ciudat, că doar în ziua meciului apare că ne desființăm. Vă spun sincer, clubul ăsta nu moare! Avem un patron deosebit, ne bucurăm că s-a făcut bine și îi mulțumim că e alături de noi

Nu știu de ce apar astfel de zvonuri doar în ziua meciului. Asta e foarte ciudat, că doar în ziua meciului apare că ne desființăm. Vă spun sincer, clubul ăsta nu moare! Avem un patron deosebit, ne bucurăm că s-a făcut bine și îi mulțumim că e alături de noi.

- Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

Fotbal Show, pe GSP.ro și Prima Sport

  • Pe GSP.ro, cititorii vor putea vedea în timp real cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali.
  • Moderatorul Fotbal Show e jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea poate fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te AICI).

Citește și alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu, taxat de Mihai Stoica: „De ce ai făcut asta?” » Nici Zotta nu l-a menajat

Explicațiile conducerii lui CFR Cluj după problemele cu nocturna: „Nu se va mai întâmpla. Sută la sută!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
clubman
clubman  •  31 Iulie 2022, 15:27
Postat de legio.sud pe 31 Iulie 2022, 14:50

Retine ceva : deac a fost foarte bun , acum face arogante , dar anul asta locul 3 -4 este al lor ( au câteva babe și actori in echipa , Camora , deac , debeljuh , Bordeianu , burca ) . Deac pt kvsc este foarte bun ( sa se roage sa nu se rupă ) fără el frânarii sunt de pluton … și ii amintesc eu ca cel puțin 3 titluri le-a câștigat sistemul pt ei , dar s-a terminat , și da lumea nu-i mai suporta ***

Chestiile astea pe care le rostogolesti precum papagalui referitoare la ''sistem'' nu te ridica in ochii mei, ramai la nivelul (sau sub nivelul...) pogoniciului de tastatura care a jucat fotbal in cel mai bun caz la playstation... Nu te mai agita precum pepsi, stai in banca ta si comenteaza la chestii pe care le intelegi... Problema ''Deac'' te depaseste intelectual...

vasileroaita
vasileroaita  •  31 Iulie 2022, 15:03
Postat de garywise pe 31 Iulie 2022, 11:35

nu au efectul scontat? kfr i-a luat locul rusini romaniei dinamo si a devenit ia insasi rusinea romaniei fiind eliminata de pescari rusinos inca din turul 1 concomitent din ucl si e.l. avand datorii de peste 30 de milioane si fiind in pragul falimentului. intreaba-l pe pacientul varga cum se simte?

Uite ca repeti tocmai minciunile la care s-a referit Deac!!! Zici gigist si ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  31 Iulie 2022, 14:50
Postat de clubman pe 31 Iulie 2022, 12:32

Dupa ce NU AU POSTAT IN INTREGIME reactia franarilor la adresa *** de Raureanu, *** sporturilor continua in aceeasi ***... Deac a spus doar adevarul! Lobby-ul puscariasilor detine scula cu care, raspandacii gen Raureanu arunca pe piata tot felul de stiri nu doar neverificate, dar stiri care sunt IMEDIAT taxate de catre cei implicati (in acest caz Zavaleanu si clubul CFR...). Deac nu a avut nici o ''rabufnire'', ***, a spus doar cu calm si pe intelesul tuturor ***, niste lucruri de bun simt... Sa nu uitam, DEAC este SINGURUL jucator care a jucat ''afara'' si care a recunoscut PUBLIC ca diferenta dintre un jucator de fotbal roman si unul educat ''afara'' este ENORMA... Si asta o spune un jucator care la varsta lui DA LECTII oricarui jucator din fotbalul romanesc....

Retine ceva : deac a fost foarte bun , acum face arogante , dar anul asta locul 3 -4 este al lor ( au câteva babe și actori in echipa , Camora , deac , debeljuh , Bordeianu , burca ) . Deac pt kvsc este foarte bun ( sa se roage sa nu se rupă ) fără el frânarii sunt de pluton … și ii amintesc eu ca cel puțin 3 titluri le-a câștigat sistemul pt ei , dar s-a terminat , și da lumea nu-i mai suporta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează