FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI 4-2

Ciprian Deac a răbufnit după CFR - CS Mioveni: „Toată lumea s-a săturat de noi! Știu că vreți o schimbare, dar vom lupta să luăm titlul şi sezonul acesta”

Ciprian Deac
Ciprian Deac

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 00:15 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 01:16

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 4-2, în etapa #3 din Liga 1. Ciprian Deac (36 de ani), mijlocașul campioanei, este nemulțumit de jocul echipei sale.

„Un meci cu peripeții. Sincer, când s-a stins lumina aveam emoții foarte mari că nu vom continua meciul. E bine că am revenit după acea pauză și am reușit să ne creem o liniște. După cum aţi văzut la ultimele meciuri, ne place să trăim periculos și nu aceasta este echipa CFR pe care o știe toată lumea. 

Mihai Stoica, uimit de câte bilete au fost vândute la FCSB - FCU Craiova, meciul programat la 22:30: „Mă așteptam la 3.000”
FCSB - FCU Craiova
Mihai Stoica, uimit de câte bilete au fost vândute la FCSB - FCU Craiova, meciul programat la 22:30: „Mă așteptam la 3.000”

E clar că numai suntem echipa care am fost, e un semnal de alarmă. La CFR nu te așteaptă nimeni, pretențiile sunt mari și, când îmbraci tricoul campioanei, trebuie să fii la cel mai înalt nivel. 

Pretențiile sunt mari, investițiile sunt mari, nu se acceptă niciun eșec. Dacă vedeți parcursul nostru de când au început meciurile oficiale... nu știu ce se întâmplă. 

E clar că trebuie să ne trezim, dacă vor continua lucrurile așa nu cred că lucrurile se vor îndrepta spre un făgaș bun. Din echipa aia care primea greu gol, toate echipele reușesc să marcheze împotriva noastră”, a declarat Deac la Orange Sport.

Ciprian Deac: „Toată lumea s-a săturat de CFR, dar vom lupta și anul ăsta la titlu”

Deac a vorbit și despre posibilitatea ca CFR să intre în insolvență. Acesta nu crede plauzibil acest lucru și anunță că ardelenii se vor lupta din nou la titlu.

„Nu știu de ce apar astfel de zvonuri doar în ziua meciului. Asta e foarte ciudat, că doar în ziua meciului apare că ne desființăm. Vă spun sincer, clubul ăsta nu moare! Avem un patron deosebit, ne bucurăm că s-a făcut bine și îi mulțumim că e alături de noi. 

Un patron de nota 10, tot respectul pentru el. Ne bucurăm că e lângă noi și va fi în continuare. Nu e cum vor mulți. Toată lumea s-a săturat de CFR, de 5 ani campioană a României. Știu că vreți o schimbare dar vă asigur că vom lupta și în acest campionat să luăm titlul”, a mai spus Deac. 

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
valihaita
valihaita  •  31 Iulie 2022, 10:19

Pana si declaratia asta lui Deac care de altfel e un jucator bun denota o anumita frustrare a celor de la CFR.Ce nu inteleg eu e de unde provine frustrarea ca echipa CFR n-are un patron pe toane cum are FCSB si a intrat in acest sezon destul de blindata cu jucatori pe toate posturile...

vasileroaita
vasileroaita  •  31 Iulie 2022, 08:55
Postat de Maryusk74 pe 31 Iulie 2022, 05:26

Da,așa este ne-am plictisit de campioni " făcuți " de arbitri !

Au trecut 7 ani de când arbitrii nu au mai reușit sa facă o campioană!

vasileroaita
vasileroaita  •  31 Iulie 2022, 08:54
Postat de strangerOne pe 31 Iulie 2022, 07:57

Toata lumea s-a saturat de CFR, nu pentru ca ia mereu campionatul, ci pentru NEJUCÂND APROAPE NIMIC, îl câstiga, totusi. De vreo doi ani a început sa ne exaspereze cu acest joc aproape fara orizont. Aici este nevoie de-a dreptul de o REVOLUTIE, sa sara în aer toate naravurile si metehnele! Altfel o va lua pe drumul lui Dinamo...

Ei câștigă, chiar jucând așa, deoarece celelalte echipe sunt mult prea slabe! Nu e vina clujenilor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează