FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Echipa care îl sperie pe Dan Petrescu: „Câștigă toate meciurile, nimeni nu poate să îi oprească” + Ce formație invidiază: „Are cel mai bun lot din România”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 21:15 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 21:26

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înainte de meciul echipei sale cu Chindia Târgoviște. „Bursucul” și-a lăudat marile rivale din Liga 1, CS Universitatea Craiova și FCSB.

  • CFR Cluj - Chindia Târgoviște, meci contând pentru etapa #5 a Ligii 1, va avea loc duminică, 27 septembrie, începând cu ora 19:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro;

Antrenorul campioanei spune că Universitatea este favorită la titlu în acest an. Oltenii au început campionatul impecabil, câștigând primele 5 partide! 

„În momentul de față, Craiova e favorită [la titlu], dacă e pe primul loc. Câștigă toate meciurile, se pare că nimeni nu poate să îi oprească. Au și puțin noroc, altfel nu poți. Până acum au câștigat tot, odată ce ești pe primul loc înseamnă că ești favorit”, a spus Petrescu. 

Dan Petrescu: „FCSB are cel mai bun lot”

Petrescu și-a lăudat și cealaltă mare rivală la titlu, FCSB, despre care spune că are cel mai bun lot din România atunci când toți fotbaliștii sunt apți de joc. 

„FCSB are cel mai bun lot din România când sunt bine toți. Normal că își va reveni. Uitați-vă la sumele de transfer care se vehiculează, e clar că au cel mai valoros lot și vor fi în lupta pentru titlu până la ultimul meci”, spune antrenorul lui CFR.

VIDEO. Dan Petrescu după calificarea în play-off-ul UEL: „Nu cred că va fi diferență între campioana Finlandei și cea a Suediei”

Mai multe știri din Liga 1:

DINAMO - UTA. Cosmin Contra, mesaj de ultimă oră pentru jucători: „Am semnale că se va întâmpla asta” + anunță noi transferuri

GAZ METAN MEDIAȘ. Edward Iordănescu este nervos, îl ceartă și pe vărul său: „Ambițiile, orgoliile personale, luptele interne fără rost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
fabius_2014
fabius_2014  •  27 Septembrie 2020, 15:32
Postat de saviola3_5 pe 27 Septembrie 2020, 00:54

olguteii n au echipa de titlu nici anul asta. probabil il va lua din nou cfr, pentru ca au omogenitate si antrenor bun, asta daca nu cumva ma contrazice steaua, dar e greu pentru ca noi nu avem fundasi centrali! daca am avea 2 fundasi centrali decenti am putea duce pana la final lupta cu cfr chiar cu succes zic eu!

Craiova sau Cluj, numai FCSB sa nu fie.

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  27 Septembrie 2020, 10:13

Ar trebui sa fie mai usor acest meci .. jucam acasa eu zic ca fotbalul din Suedia este cu mult peste cel finlandez ... iar cu Dan Petrescu si jucatorii lui cfr care sunt foarte experimentati ar trebui sa fie o misiune usoara ..

adriann_
adriann_  •  27 Septembrie 2020, 10:07
Postat de johnwick pe 27 Septembrie 2020, 03:40

cat de incredibil de proastă poți fi. stii cum zicea jiji de tatoiu când râdea ca tine? :))))))

Simplul fapt ca pari sa stii cum zicea ciobanul de tatoiu e decalificant dpdv intelectual, moral, intelectual si uman :)))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close