FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 4-1

Declarațiile lui Stoican l-au contrariat pe Dănciulescu: „Nu pot înțelege această luare de poziție”

CFR Cluj a câștigat categoric meciul cu Dinamo, scor 4-1, și va intra în play-off de pe primul loc, cu 38 de puncte. Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul „câinilor”, spune că eliminarea lui Steliano Filip a decis partida. +18   FOTO
CFR Cluj a câștigat categoric meciul cu Dinamo, scor 4-1, și va intra în play-off de pe primul loc, cu 38 de puncte. Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul „câinilor”, spune că eliminarea lui Steliano Filip a decis partida.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 19:58 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 20:04

CFR Cluj a câștigat categoric meciul cu Dinamo, scor 4-1, și va intra în play-off de pe primul loc, cu 38 de puncte. Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul „câinilor”, a spus că eliminarea lui Steliano Filip a decis partida. 

Steliano Filip (27 de ani) a fost eliminat în minutul 45 al meciului din Gruia, după un cot aplicat în fața lui Andrei Bordeianu. Stoican crede că a fost momentul-cheie al disputei.

Steliano Filip, eliminat în 5 minute, în CFR Cluj - Dinamo 4-1 » A urmat dezastrul pentru „câini”
CFR Cluj - Dinamo 4-1
Steliano Filip, eliminat în 5 minute, în CFR Cluj - Dinamo 4-1 » A urmat dezastrul pentru „câini”

Flavius Stoican, după CFR Cluj - Dinamo 4-1

„E greu cu CFR și 11 contra 11. Faptul că au profitat de superioritate se datorează echipei lor puternice. Debeljuh a intrat și a dat 3 goluri... Noi trebuie să învățăm ceva. Se repetă eliminările astea în fiecare meci. Astfel de decizii ne costă! 

Trebuie să fim echilibrați, nu ca dorința și atitudinea să ne ia mințile și să facem astfel de greșeli. Am închis bine spațiile până la eliminare. Atunci totul s-a rupt. Mai mult, sănătatea jucătorilor noștri a contat. Nu puteam spera la mai mult din acest joc. 

Trebuie să fim atenți, echilibrați, să mergem cu determinare, cu dorință. Cuvântul de ordine trebuie să fie echilibru. Nu o să fie ușor, dar începe un nou campionat. Nu va fi ușor”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport. 

Ionel Dănciulescu: „Nu înțeleg luarea de poziție a lui Stoican”

Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al „câinilor”, a atras atenția asupra strategiei lui Stoican, cu câteva minute înaintea interviului dat după CFR - Dinamo. 

Nu pot să înțeleg luarea asta de poziție, că începe un nou campionat. Dinamo are nevoie să scoată toate punctele posibile. Dacă Gaz Metan și Clinceni nu ar fi avut problemele financiare, Dinamo ar fi fost retrogradată, dacă luăm în seamă declarația lui Flavius
- Ionel Dănciulescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

FOTO / Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Dinamo

+14 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

UPDATE Programul lui Dinamo în play-out » Primul meci cu Rapid, iar soarta retrogradării se poate decide cu UTA

Un titular de la FCSB a apelat la tehnicile interzise de Gigi Becali în trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
endeavour
endeavour  •  07 Martie 2022, 17:13
Postat de endeavour pe 07 Martie 2022, 17:10

Daca dinamo merge la baraj?

Va juca pe teren. Cu conditia ca arbitrii telecomandati sa nu-i mai elimine degeaba jucatorii! Acum etapa de etapa dinamo ia galbene absolut gratuit. In felul asta e martelata meci de meci! Ticalosii astia chiar ne cred *** pe toti! Mama lor de *** gigiste!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

endeavour
endeavour  •  07 Martie 2022, 17:10

Daca dinamo merge la baraj?

paolo19
paolo19  •  07 Martie 2022, 13:01
Postat de sica.nevaccinatu pe 07 Martie 2022, 07:37

si totusi nimeni nu spune adevarul de neconstructia stadionlui. toate echipele mai ca au stadioane. o rusine creata de securistii de acolo de badea de altii care vor pamintul stadionlui pentur vile de lux. pentru niste baraci badea asta un on cu doua fete detine palmaresul si nu a dorit constructia. borcea si el bagat cu aia mari ca la cei doi neuroni nu ii poti cere mai mult. dinamo se sapa din interior si asa au fost securile in timpuri grele ca doar s-a vazut cine l-a tradat pe Pingelica . nu mama. oameni fara caracter fara vreun Dumnezeu care isi bat joc de amaritii de jucatori . stoicanu corect ce sa faca sa dea capete in gura? dinamo juca c u o echipa improvizata cu multe absente dar oricum nu puteau rezista tancului cfr rodat cu meciuri in picioare. sa uitam. sa vedem pe mai departe cind incep meciuri mai accesibile. repet raul este creat de aia cu grade iar acest om total de stinca fost turnator titi ionescu tiriac nu a ajutat cu un cent. v ezi acum cu faci sa iti cada nea titi la asternut si pustoaica emma ca vad ca ii dai tururi. cev a masini , cecuri crase ca de halep te-ai convins... ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează