FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, duel amical cu o rivală din play-off înainte de reluarea Ligii 1!

CFR Cluj va disputa un meci amical cu Gaz Metan Mediaș +26   FOTO
CFR Cluj va disputa un meci amical cu Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 17:16

CFR Cluj o va întâlni pe Gaz Metan Mediaș într-un meci amical luni, 8 iunie, a confirmat Ioan Mărginean, președintele echipei din Mediaș.

După ce FCSB și Voluntari au dat startul duelurilor de pregătire post-pandemie din România, vine și rândul campioanei să evolueze într-un meci împotriva unei rivale din Liga 1. Însă nu din play-out, așa cum a făcut FCSB, ci din play-off.

Președintele lui Gaz Metan, echipă aflată în premieră în play-off-ul Ligii 1, a dezvăluit pentru PRO X: „Am vorbit cu staff-ul lui Edi (n.red. Iordănescu), ei ne-au făcut program până pe 15 iunie, atunci li se încheie înțelegerea și lor. Ne vor ajuta până atunci, pregătesc echipa. Luni avem un amical cu CFR Cluj”.

Ajunge Dusan Uhrin Jr. pe banca lui Gaz Metan?

Edi Iordănescu (41 de ani) s-a despărțit oficial de Gaz Metan, astfel că medieșenii trebuie să numească urgent un nou tehnician. Mare favorit să-l înlocuiască pe Iordănescu este cehul Dusan Uhrin jr. (52), ultima dată la Dinamo.

Printre potențialii candidați la preluarea băncii tehnice a echipei, președintele lui Gaz Metan l-a nominalizat și pe antrenorul ceh: „Dusan Uhrin este o variantă foarte bună pentru Gaz Metan, la fel ca Neagoe și Dulca. Avem de unde alege, nu înțeleg de ce trebuie să ne grăbim. Mai este timp să putem să alegem”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

GALERIE FOTO. Imagini inedite de la antrenamentele lui CFR Cluj

+22 FOTO

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Anamaria Prodan a bătut palma cu finanțatorii lui Hermannstadt!

Revine Liga 1! LPF a anunțat programul etapei a 3-a din play-off și play-out » Când se joacă CFR Cluj - FCSB + care e primul meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează