FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Edi Iordănescu a răbufnit în conferință: „M-a deranjat cel mai mult! E clar ca lumina zilei”

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a fost nemulțumit de discuțiile despre arbitraj iscate după victoria campioanei României cu FCSB (2-0). +3   FOTO
Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a fost nemulțumit de discuțiile despre arbitraj iscate după victoria campioanei României cu FCSB (2-0).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 17:05 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 17:29

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a fost nemulțumit de discuțiile despre arbitraj iscate după victoria campioanei României cu FCSB (2-0).

  • CONTEXT: FCSB a cerut o lovitură de la 11 metri chiar în minutul doi al meciului cu CFR Cluj, câștigat de „feroviari”, scor 2-0.
  • Mingea trimisă în careu de Olimpiu Moruțan l-a lovit în mână pe Mario Camora, căpitanul ardelenilor, care se afla cu brațul stâng depărtat de corp;
  • Înainte, a avut loc un contact între Cristea și Burcă. Iordănescu este de părere că stoperul roș-albaștrilor a comis fault în atac, care ar fi anulat hențul lui Camora.

VIDEO. Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj: „M-a deranjat ce s-a întâmplat după meciul cu FCSB”

M-a deranjat cel mai mult acest lucru, că a fost umbrită munca noastră și rezultatul obținut. Dacă analizăm cronologic, vedem că e un fault clar ca lumina zilei, cel comis de Cristea la Burcă. E fault în atac, deci acea minge în mână nu mai poate fi luată în calcul. Sub nicio formă CFR nu a fost favorizată de arbitri”, a declarat Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă. 

Dinamo - CFR Cluj. Edi Iordănescu: „Mă aștept la un joc dificil”

În cadrul aceleiași conferințe, Iordănescu a prefațat și jocul lui CFR Cluj de joi, împotriva lui Dinamo: „E un meci foarte greu. Întâlnim un adversar care traversează o formă foarte bună. E o echipă care arată dezinvoltură, probabil nu există presiune acolo. Jucătorii vor să demonstreze, pentru că viitorul lor e incert la Dinamo. Mă aștept la un joc foarte dificil, Dinamo are jucători foarte valoroși”.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înaintea confruntării Dinamo - CFR Cluj

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un fost antrenor de la FCSB a identificat marea problemă a „perlelor” Man, Tănase și Coman + Gigi Becali, sfătuit să transfere un jucător: „El lipsește!”

Preferatul lui Petrescu, sărit din schemă! N-a prins niciun minut la CFR Cluj de la venirea lui Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
satyricon
satyricon  •  16 Decembrie 2020, 23:47

S-a integrat repede *** la chefere!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

140611874433994
Sandu Pintilie  •  16 Decembrie 2020, 20:50

Ma mir ca exista cetateni care nu var faultul clar al lui Cristea la Burca, dar vad un ofsaid INEXISTENT la Chipciu!?! De ce platesc cablu, curent, televizor daca sunt ***?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  16 Decembrie 2020, 19:23

Pentru GSP-istii astia scoliti dupa asa zisa revolutie,nimeni nu mai vorbeste normal!Toti... rabufnesc!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close