FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-3

VIDEO + FOTO CFR Cluj - Farul 1-3. Hagi îl surclasează pe Dan Petrescu și urcă pe primul loc! Campioana, serie dezastruoasă în SuperLiga

Cu o echipă plină de rezerve, CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Farul, scor 1-3 în etapa #7 din Liga 1 +9   FOTO
Cu o echipă plină de rezerve, CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Farul, scor 1-3 în etapa #7 din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 20:30 / Actualizat duminica, 28 august 2022 20:40

Cu o echipă plină de rezerve, CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de Farul, scor 1-3 în etapa #7 din Liga 1. Vârful Louis Munteanu (20 de ani), împrumutat de Hagi de la Fiorentina, a intrat pe teren în repriza a doua și a decis partida cu o „dublă” de senzație!

Programul și rezultatele etapei #7

Meciul a debutat cu o fază atipică. Malele a marcat în minutul 6, după o fază fixă executată de Adi Păun. „Centralul” Radu Petrescu a fost chemat la margine pentru a revedea faza și a constatat că golul nu poate fi validat, întrucât Malele era în ofsaid! Totuși, „centralul” a observat o altă „infracțiune” petrecută înainte ca mingea să ajungă la atacantul „Bursucului”: henț la Mihai Popescu, stoperul dobrogenilor! Astfel, arbitrul a fluierat lovitură de pedeapsă, prin care același Malele a reușit să spargă gheața în minutul 10 (VIDEO cu faza - AICI).

„N-a fost penalty!” » Verdictul specialistului la faza controversată din CFR Cluj - Farul: „Decizie eronată central + VAR”. VIDEO cu momentele de uluială din Gruia
CFR Cluj - Farul
„N-a fost penalty!” » Verdictul specialistului la faza controversată din CFR Cluj - Farul: „Decizie eronată central + VAR”. VIDEO cu momentele de uluială din Gruia

CFR Cluj - Farul 1-3: Gică Hagi, lecție de fotbal în Gruia

CFR a continuat să domine și a mai avut două ocazii: „cap” Muhar din 11 metri reținut de Aioani ('20) și șut al lui Păun din interiorul careului, anulat de asemenea de portarul lui Hagi ('28). 

Devierea cu călcâiul, necadrată, a lui Alibec, din minutul 31, prevestea egalarea oaspeților. Alexi Pitu a punctat cu un șut pe sub Scuffet, ofsaid de la margine, dar gol validat de VAR ('35)

Pitu putea realiza „dubla” înainte de pauză, dar execuția lui din 17 metri a fost capturată de Scuffet ('41). 

+5 FOTO

În repriza secundă, Alibec a irosit prima mare ocazie de gol. Scăpat singur spre careul „feroviarilor”, „șeptarul” lui Hagi a încercat un lob de efect. Nu i-a ieșit, italianul dintre buturile gazdelor s-a prins de intenție și a parat ('55). 

CFR nu și-a revenit, iar Farul avea să dea lovitura în minutul 63. Abia revenit de la Fiorentina, Louis Munteanu a preluat superb o pasă de la Pitu și a înscris cu un trasor sub transversală! ('63) 

Tot Farul a fost la timonă până la final. Același Munteanu a profitat de spațiile uriașe din apărarea CFR-ului și a mai înscris o dată, risipind orice emoție în privința distribuirii punctelor ('87).

Farul urcă pe primul loc. CFR Cluj nu se regăsește

Echipa lui Dan Petrescu, suspendat și la acest joc, înregistrează astfel al 3-lea eșec în 7 runde. Trupa lui Hagi egalează liderul Rapid la puncte (15), în vreme ce campioana se clasează abia pe locul 9!

3.000 de faniau asistat în Gruia la partida dintre CFR Cluj și Farul

FINAL. CFR Cluj - Farul 1-3

CFR Cluj - Farul. Echipele de start:

  • Față de returul cu Maribor (1-0) din play-off-ul Conference League, Dan Petrescu a păstrat numai un titular: portarul Scuffet. Ieri, „Bursucul” a anunțat că va schimba toată echipa, din cauza programului „infernal” - detalii, AICI.

CFR CLUJ: Scuffet - Braun, Kolinger, R. Bălan, Brucic - Bordeianu, Muhar, Hoban - Roger, Malele, Păun
REZERVE: Sava - Camora, Burcă, Lucaci, Deac, Birligea, Petrila, Jefte, Buș
ANTRENOR: Dan Petrescu

FARUL: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Nedelcu, Grameni - Moldoveanu, Alibec, Pitu
REZERVE: Buzbuchi - Borza, Casap, L. Munteanu, Kevin Doukoure, E. Sali, T. Băluță, Andronache, Corinus
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava) / Arbitru VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), Arbitru AVAR: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)

FOTO Gafă majoră a portarului care se cerea la națională » Cum a luat gol Niczuly în meciul cu Rapid

Condiția pusă de directorul CNI la stadionul pe care joacă FCSB: „Nu poți să «omori» Arena Națională!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
Averroes
Averroes  •  29 August 2022, 00:48
Postat de tinn_2 pe 28 August 2022, 23:59

ia de aici comparație: un concert de manele n-o să umple niciodată un stadion, un concert de rock, de cele mai multe ori. ce zici, manelisto?

hahalyyyna danseaza din buric cand ddb/ddc scoate un punctulet amarat

rocky5
rocky5  •  29 August 2022, 00:25
Postat de tinn_2 pe 28 August 2022, 23:59

ia de aici comparație: un concert de manele n-o să umple niciodată un stadion, un concert de rock, de cele mai multe ori. ce zici, manelisto?

Depinde ce formație rock ar concerta pe stadion...

rocky5
rocky5  •  29 August 2022, 00:20
Postat de Aliluia pe 28 August 2022, 21:09

Oare cat a contat VAR ul in cum arata clasamentul in momentul de fata, cu niciuna din obisnuitele podiumului in primele 6? Eu zic ca 90% VAR ul a schimbat obisnuita ierarhie. Suficient ca doua meciuri per etapa sa fie decise de VAR si gata treaba:) . Aliluia.

Așa e, dexemplu fcsb cu VAR și fără sateliți n-ar prinde playoff-ul!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează