FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL

FOTO Preferatul lui Hagi a comis-o! Gafă decisivă în CFR - Farul

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 22:20 / Actualizat vineri, 13 august 2021 23:38

Mihai Aioani, 21 de ani, portarul Farului, a gafat în minutul 36 al meciului cu CFR Cluj. Partida s-a încheiat cu victoria la limită, 1-0, obținută de campioana României.

Toate detaliile despre CFR Cluj - Farul, AICI

Cristi Manea, ajuns în atac, a șutat de la marginea careului. Balonul a prins pământul în drumul spre poartă și l-a pus astfel în încurcătură pe Aioani, care a respins cu pieptul în față execuția fundașului de la CFR. 

Din păcate pentru oaspeți, Debeljuh a fost în apropiere și a împins mingea în plasă din câțiva metri. Este primul gol pe care Farul îl încasează în acest sezon.

+1 FOTO
  • Capturi TV @Telekom Sport 1

Mihai Aioani, unul dintre preferații lui Gică Hagi

Noul portar al Farului, recent venit de la Jocurile Olimpice, acolo unde a apărat poarta României U23, este unul dintre preferații lui Gică Hagi.

„Aioani e cel mai bun portar! Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani”, declara Hagi în momentul în care l-a adus de la Chindia. 

Etapa trecută, după evoluția solidă a goalkeeperului în Farul - Sepsi 1-0, managerul dobrogenilor l-a lăudat din nou pe Mihai: „Eu zic că e victoria lui Aioani, a fost jucătorul numărul 1! El ne-a ținut în meci”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Săpunaru continuă războiul cu FCSB: „Să nu li se facă rău de la nervi!” + îl ironizează pe Duckadam

Ilie Poenaru, după al 5-lea eșec la rând: „Îmi asum, sunt principalul vinovat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  14 August 2021, 18:08

Mingea şutată puternic a fost deviată pe traiectorie. Aioani nu are nici o vină!

bodystyle74
bodystyle74  •  14 August 2021, 09:38

De cand scriu baietii astia despre liga1 nu stiu oare ca prieteniile se intampla in play-off si play-out?Sezonul regulat este doar de antrenament cele doua etape de dupa conteaza.

fibra
fibra  •  14 August 2021, 07:33

O groaza de "Stucani"care vad blaturi.Mingea a lovit pamantul foarte aproape de el si i-a sarit din piept nemaiavand timp sa amortizeze.Dar nu ai cum sa contrazici "specialistii" in scandaluri.;

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close