FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FARUL 1-0

VIDEO CFR Cluj - Farul 1-0 » Victorie-record! Șumudică, invincibil în Liga 1 » Echipa lui Hagi pierde primul meci al sezonului

CFR Cluj - Farul Constanța, în etapa #5, liveTEXT pe GSP.ro
CFR Cluj - Farul Constanța, în etapa #5, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 23:24 / Actualizat vineri, 13 august 2021 23:35

CFR Cluj a învins-o pe Farul, scor 1-0, în runda cu numărul 5 a Ligii 1.

Programul complet al etapei #5 din Liga 1

Cele două formații și-au împărțit ocaziile în startul meciului, unul marcat de accidentarea lui Alex Chipciu la gleznă (19). Singurul gol al partidei a fost reușit de Gabriel Debeljuh în minutul 36. 

CFR Cluj - Farul 1-0 » Marius Șumudică, debut perfect în Liga 1!

Cristi Manea, ajuns în atac, a șutat de la marginea careului. Balonul a prins pământul în drumul spre poartă și l-a pus astfel în încurcătură pe Aioani, care a respins cu pieptul în față execuția fundașului de la CFR. 

Din păcate pentru oaspeți, Debeljuh era în apropiere și a împins mingea în plasă din câțiva metri. Primul gol al sezonului încasat de Farul! A urmat un tăvălug al campioanei, culminat de bara semnată de Rodriguez (45). 

Farul nu și-a revenit în partea a doua. Trupa lui Hagi, suspendat pentru acest meci, a ajuns în puține rânduri la poarta lui Bălgrădean. Doar Pitu și George Ganea s-au apropiat de egalare. Nici CFR-ul nu a mai căutat cu disperare majorarea avantajului. 

CFR are 5 victorii din tot atâtea meciuri și își consolidează fotoliul de lider, în vreme ce Farul, care suferă primul eșec al stagiunii, rămâne pe locul 5. Runda următoare, „feroviarii” vor juca în deplasare la FC Argeș, în vreme ce Farul va primi vizita lui Dinamo.

8 victorii consecutiveare CFR în L1, record în istoria clubului

2.500 de spectatoriau asistat la acest meci

CFR Cluj - Farul 1-0

CFR Cluj - Farul Constanța, echipele de start

  • Față de meciul cu Young Boys Berna din preliminariile Ligii Campionilor (1-3), Șumudică a schimbat sistemul, revenind la cel cu 4 fundași, și a efectuat nu mai puțin de 8 modificări în primul „11”. Doar Deac, Sigurjonsson și Manea au „supraviețuit”.

CFR CLUJ: Bălgrădean - Manea, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici - Rodriguez, Sigurjonsson, C. Deac - Petrila, Debeljuh, Chipciu
REZERVE: Hindrich, Camora, Bouhenna, Itu, Păun, Gîdea, Fica, Omrani, Alibec
ANTRENOR: Marius Șumudică

FARUL: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer - Pires, Mladen, Artean - Chițu, Betancor, Pitu
REZERVE: Tordai, Ganea, Dobrosavlevici, Grameni, Buta, Ciobanu, Ad. Petre, N. Popescu, Bodișteanu
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Mitruţi Daniel (Craiova)

VIDEO Marius Șumudică explică eroarea lui Păun din meciul cu Young Boys și critică jurnaliștii prezenți la conferința de presă: „Așa îl cheamă, Adiță Păun…?

Sancțiunea dictată de LPF în scandalul de xenofobie de la Farul - Sepsi + Hagi și Grozavu, suspendați

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  14 August 2021, 10:31
Postat de talpaiadului pe 13 August 2021, 23:41

CFR a castigat pe merit, dar destul de greu impotriva unei echipe care a jucat la nivel de liga a treia. Un meci plictisitor, singura partida la care regret ca m-am uitat anul acesta. Hagi are o echipa de non valori pe care degeaba incearca sa le resapeze si sa le umfle cu pompa, din petarde ca Pitu si Adrian Petre nici mama Omida nu poate scoate fotbalisti.

Ai dreptate !Dar problema lor cea mare este rasismul promovat de spectatori in frunte cu Gica Popescu !

gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  14 August 2021, 07:33
Postat de corectu pe 14 August 2021, 07:23

Una din victorii,cu Miovenii,e a lui Chivulete.

Zzzzzzzzzzz. 4 titluri consecutive, intr-un sistem in care jucam anual de 4 ori cu contracandidatele, singura echipa prezenta in grupe europene 3 ani la rand. Numa' binie die la Cluuuj!

corectu
corectu  •  14 August 2021, 07:23

Una din victorii,cu Miovenii,e a lui Chivulete.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează