FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Săpunaru continuă războiul cu FCSB: „Să nu li se facă rău de la nervi!” + îl ironizează pe Duckadam

Cristi Săpunaru, 37 de ani, căpitanul Rapidului, l-a ironizat pe Helmuth Duckadam, glorie a Stelei, care a declarat recent că FCSB e mare favorită în confruntarea contra giuleștenilor.
Cristi Săpunaru, 37 de ani, căpitanul Rapidului, l-a ironizat pe Helmuth Duckadam, glorie a Stelei, care a declarat recent că FCSB e mare favorită în confruntarea contra giuleștenilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 19:28 / Actualizat vineri, 13 august 2021 20:43

Cristi Săpunaru, 37 de ani, căpitanul Rapidului, l-a ironizat pe Helmuth Duckadam, glorie a Stelei, care a declarat recent că FCSB e mare favorită în confruntarea contra giuleștenilor.

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

„Vorbeşte domnul Duckadam... Dacă ştie dinainte, să pună la pariuri!”, a declarat Săpunaru într-o conferință de presă.

De asemenea, căpitanul nou-promovatei i-a ironizat din nou pe rivalii de la FCSB care s-au arătat deranjați de afirmațiile rapidiștilor: „Să nu li se facă rău de la nervi! Oricum, se calmează ei până la ora meciului”.

„E un meci important, pe care sperăm să-l câştigăm. Cred că va fi un joc foarte frumos, mai ales din punctul de vedere al suporterilor”, a mai declarat „Săpun”.

Helmuth Duckadam: „FCSB o bate lejer pe Rapid” vs. Daniel Pancu: „Să bată lejer? Niciodată nu a bătut lejer”

Rapid - FCSB. Eternul Săpunaru

Rapid și FCSB se vor reîntâlni în Liga 1 după o pauză de 6 ani și jumătate, iar de la ultimul duel direct a rezistat ca fotbalist și va fi pe teren duminică, în derby, doar căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, al treilea cel mai în vârstă jucător din actualul campionat.

Unul dintre derby-urile de referință se va regăsi în weekend-ul care urmează în Liga 1. Duminică seară, pe Arena Națională, e programată confruntarea dintre Rapid și FCSB, cluburi care, începând de la jumătatea anilor 2000, au dezvoltat o rivalitate fantastică, ce a produs inclusiv un moment unic pentru fotbalul nostru: disputarea unui sfert de finală în Cupa UEFA, în primăvara lui 2006, adjudecat de trupa din Ghencea.

Acum, cele două cluburi se vor afla din nou față în față, după o pauză extrem de lungă. Mai precis, din februarie 2015.

Dintre jucătorii care s-au aflat la acea vreme pe teren, doar unul se va regăsi și acum în derby-ul de pe Arena Națională. Cristi Săpunaru a jucat și atunci și nu doar că s-a aflat pe teren, dar, ca și în acest sezon, a fost căpitanul giuleștenilor.

În rest, niciun alt jucător nu mai e la cele două cluburi, chiar dacă marea majoritate a celorlalți fotbaliști încă nu s-au retras.

Bornele carierei lui Săpunaru

  • în 2003 a debutat în Liga 1, la FC Național
  • în 2006 a debutat în echipa națională de tineret
  • tot în 2006 a fost cumpărat de Rapid - în 2008 debutează în naționala mare
  • tot în 2008 îl cumpără FC Porto, în schimbul a peste 5 milioane de euro
  • câștigă Cupa UEFA cu Porto, în 2011
  • după 2 ani în Spania, revine în Liga 1, unde joacă la Rapid, Pandurii și Astra - între 2017 și 2021 evoluează în Turcia
  • în 2019 s-a retras din echipa națională, pentru care a jucat 36 de meciuri; a participat la Euro 2016

VIDEO. Rapid - FCSB, duel tare în Liga 1! Totul despre derby

Citește mai multe știri despre Rapid - FCSB:

Cade recordul?! Câte bilete s-au vândut pentru Rapid - FCSB » Ce atmosferă va fi!

„Nu avem ironii la adresa lor!” » Mihai Iosif explică ce așteptări are de la derby-ul Rapid - FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
1157593904266198
Bulete Cristi  •  14 August 2021, 11:46

Sapunarule,credeam ca ai mai mult creier dar se pare ca te a afectat rau la cerebel revenirea in Romania.Daca taceai aveai un pkus de simpatie din partea multora dar sa raspunzi asa unui om care a castigat o Cupa Campionilor si a adus faima Romaniei nu faci altceva dwcat sa dai dovada ca esti prost..Daca erai la acelasi nivel puteai sa i raspunzi asa ca poate tu joci la pariuri .Dar din cate imi amintesc tu nu ai jucat decat la echipe mediocre si care au cam retrogradat si cam asta spune multe despre tine..

sexilianul
sexilianul  •  14 August 2021, 09:14
Postat de hmmmm pe 13 August 2021, 22:37

Săpun a fost întotdeauna vișiniu... de invidie că nu a fost în stare să depășească Steaua vreodată!

sangele VISINIU nu se compara cu matzele negre din tarla.......

sexilianul
sexilianul  •  14 August 2021, 09:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează