FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 3-1

Budescu, iureș la interviu: „Arbitrul și-a bătut joc la fiecare fază. Am glezna toată tăiată”

Constantin Budescu, la DigiSport
Constantin Budescu, la DigiSport

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 23:07 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 23:17

Constantin Budescu (34 de ani) susține că a fost faultat înainte de primele două goluri înscrise de CFR Cluj în victoria din această seară cu Farul, scor 3-1.

„Din păcate, am pierdut. Asta este, nu avem ce să facem. Nu știu ce nu funcționează. A fost destul de dificil în această seară”, a spus Budescu în prima fază, înainte de a pune „tunurile” pe arbitrajul brigăzii pe care a condus-o Marcel Bîrsan.

Decarul din lotul campioanei consideră că a fost faultat în fazele premergătoare primelor două goluri înscrise de CFR Cluj, ambele prin Karlo Muhar.

Gică Hagi, după 1-3 în Gruia: „V-am spus că nu vom fi la titlu”
CFR CLUJ - FARUL 3-1
Gică Hagi, după 1-3 în Gruia: „V-am spus că nu vom fi la titlu”

Constantin Budescu acuză arbitrajul după CFR Cluj - Farul 3-1

„Mister ne tot zice să nu vorbim despre arbitraj, dar cred că au fost niște greșeli. La primul gol a fost fault la mine, am glezna toată tăiată, dar nu a dat fault, s-a ajuns la acea fază și am primit gol.

La al doilea gol cred că a fost fault la jumătatea terenului, eu dau cu capul în minge și primesc un cot în cap. Nu se verifică, nu a dat fault și s-a făcut 2-1. Vă pupăm și la casierie, asta este.

Nu jucăm extraordinar, dar nici nu trebuie să ne batem joc la fiecare fază și să dăm credit gazdelor. Trebuie să fim echidistanți și să arbitrăm cum trebuie. Se poate greși, dar să ne mai uităm, nu degeaba s-au pus televizoarele sus, putem verifica.

Dar din păcate ăsta este fotbalul. Un joc prost al nostru. Sperăm să ne revenim, să câștigăm meciul de Cupă. Nu arbitrajul a fost decisiv, dar au fost acele două faze în care cred că trebuia acordat fault”, a spus Budescu.

Ce s-a întâmplat la fazele pe care le-a incriminat Budescu

1. În minutul 28, cu 3 minute înainte ca Muhar să înscrie golul de 1-1, Budescu a încercat să blocheze o pasă trimisă de Matei Ilie din defensivă. Fundașul CFR-ului a lovit mingea, iar piciorul i-a ricoșat pe apărătoarea lui Budescu. Apoi, pare că Ilie îl calcă pe jucătorul Farului, în timp ce piciorul îi revenea pe gazon.

Budescu, iureș la interviu: „Arbitrul și-a bătut joc la fiecare fază. Am glezna toată tăiată”
Duelul Matei Ilie - Budescu

2. În minutul 64, cu puțin timp înainte ca Muhar să înscrie golul de 2-1, Budescu sare la cap cu Arlind Ajeti la mijlocul terenului. Stoperul CFR-ului lovește balonul și pe Budescu în săritură. Faza continuă, iar la câteva secunde distanță CFR marchează.

Budescu, iureș la interviu: „Arbitrul și-a bătut joc la fiecare fază. Am glezna toată tăiată”
Ajeti îl lovește în săritură pe Budescu // sursă foto: capturi DigiSport

VIDEO: golul de 1-1 din CFR Cluj - Farul

Tot din Liga 1: 

Ilie Dumitrescu a răbufnit: „Ce faci acum, mă încerci pe mine?!” » Întrebarea despre Gigi Becali a provocat totul

A rezolvat meciul de unul singur, apoi l-a înțepat pe Iordănescu: „Eu la națională? Sunt «dinozaur», nu am loc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  31 Octombrie 2023, 13:22
Postat de anticenzuralasport pe 31 Octombrie 2023, 11:02

Să ne imaginăm cum îl certa Balaj iarăși pe Bârsan dacă în locul lui Budescu era un jucător clujean .La faza in care Budescu este lovit în cap Balaj cerea cartonaș apoi lasă de la el și spunea că este de necrezut ,că numai CFR ului i se întâmplă că un jucător lovit la zona capului să nu ducă la întreruperea jocul indiferent de motiv !!! Să ne imaginăm ce spunea .Mandolini iarăși dacă un jucător stelist lovea că Ajeti...? Presa ...la CFR ,,parca,îl calcă...Când este greșeală contra Stelei se tace că la meciurile cu Voluntari sau U..Dacă este pro este prezenta toată armata antiSteaua!! Zota,Crăciunescu ,Porumboiu oare s a uita la meciul CFR ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1945sv0509
1945sv0509  •  31 Octombrie 2023, 12:29

E greu de digerat ca acest asa zis jucator a imbatranit fara a avea mari realizari fotbalistice. Cat priveste "comentatorii" de mai sus, e la fel de greu de digerat ca exista echipe bune si in afara arealului comunal Ilfov si a zonei berceniste.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  31 Octombrie 2023, 12:29
Postat de cj666 pe 31 Octombrie 2023, 11:46

Omule, *** ***. Daca si la meciul asta curat ai de comentat***

Meci curat ? Se mai da galbene pentru calcarea adversarului său pentru lovirea adversarului în cap cu cotul ? Este obligatoriu sa se întrerupă meciul când un jucător acuză o lovire la cap ? Meci curat ...? Ce bun este acum Bârsan !!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează