FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-2

Concluzie după scandalul provocat de Dan Petrescu: „Cred că a fost ultimul meci pe banca lui CFR Cluj”

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 08:07 / Actualizat luni, 29 mai 2023 09:46

Constantin Zotta a comentat scandalul de la CFR Cluj – Farul 1-2, care l-a avut în centru pe Dan Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj a lansat cuvinte grele în toate direcțiile după eșecul cu Farul. Le-a transmis ceva fotbaliștilor lui Hagi, i-a bătut obrazul și „Regelui”, apoi a fost foarte aproape de un conflict fizic cu Zoltan Iașko. 

Fostul arbitru este de părere că Dan Petrescu nu va mai continua pe banca clujenilor începând cu sezonul viitor.

Viorel Moldovan îl atacă pe Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj - Farul: „Sunt șocat! Voia ca Farul să se dea la o parte?”
CFR CLUJ - FARUL 1-2
Viorel Moldovan îl atacă pe Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj - Farul: „Sunt șocat! Voia ca Farul să se dea la o parte?”

Reacția lui Constantin Zotta după scandalul făcut de Dan Petrescu la CFR Cluj - Farul

Dacă Petrescu a luat roşu în meciul ăsta și cred că a fost ultimul meci pe banca lui CFR Cluj. Nu cred că mai poate continua. Și cred că nici el nu-şi mai doreşte. Vedem că a ajuns într-o stare în care nu se mai controlează”, a declarat Constantin Zotta, la OrangeSport.

Dan Petrescu se gândește să plece de la CFR Cluj

GSP scria în urmă cu două săptămâni că Dan Petrescu e preocupat să plece din Gruia, iar destinația probabilă e Arabia Saudită sau Qatar. Antrenorul lui CFR Cluj mai e legat prin contract încă un an de Cluj, însă patronul Nelu Varga își dorește și el despărțirea.

Apropiați ai antrenorului povesteau că el negociază deja pentru plecarea din România. Ar exista un interes concret din Arabia Saudită și din Qatar, destinațiile cele mai probabile în momentul acesta. Dan a mai fost în Qatar, la Al Arabi, în 2014, și a rezistat acolo numai șase luni, între iulie și decembrie.

Despărțirea nu ar constitui o problemă însă, ar fi ușor de realizat deoarece nici proprietarul CFR-ului, Ioan Varga, nu mai ține să continue alături de Petrescu.

VIDEO Momente tensionate după CFR Cluj - Farul. Andrei Burcă a văzut cartonașul roșu

Citește și: 

Ce ar fi strigat Petrescu imediat după eșecul cu Farul: „Asta spunea pe teren! Ai reprezentat România, ești prieten cu Popescu și Hagi, nu poți ajunge în halul ăsta”

Silviu Tudor Samuilă, „la cald”, despre criza de nervi a lui Dan Petrescu: „Să fie suspendat! Și-a pierdut dreptul de a ne mai cere să îl respectăm”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
laurkro
laurkro  •  29 Mai 2023, 13:33

Intr-o tara normala ar fi fost demis in secunda doi. Nu e cazul României.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Mai 2023, 10:23

...da ...probabil o sa plece ...ce sa mai faca in Romania ...sa joce contra arbitrajelor lui hagi ?

Cormiz
Cormiz  •  29 Mai 2023, 10:17

Pariez ca Dan Petrescu nu pleaca. Va face o echipa tare la CFR. Ma pufnește rasul când îmi amintesc cum alerga disperat arbitrul Zota pe teren cu Gino Iorgulescu amenințător după el. Și acum îl da fără pe Dan Petrescu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează