FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC ARGEȘ 1-0

Iasmin Latovlevici, mesaj tăios după o nouă înfrângere a lui FC Argeș » Nu și-a menajat colegii: „E vorba de lipsă de mentalitate”

Iasmin Latovlevici / foto: GSP
Iasmin Latovlevici / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 19:00 / Actualizat duminica, 19 decembrie 2021 19:49

Iasmin Latovlevici (35 de ani), experimentatul fundaș al lui FC Argeș, nu și-a menajat colegii la finalul partidei cu CFR Cluj. Piteștenii au pierdut cu 0-1 și au ajuns la trei înfrângeri în ultimele patru partide.

Latovlevici, venit la FC Argeș în prima parte a campionatului chiar de la CFR Cluj, pune randamentul scăzut din ultimele etape pe seama „lipsei concentrării și mentalității”.

CFR Cluj - FC Argeș 1-0 » Ultimul meci al lui Petrescu la CFR? Campioana dă lovitura după o eroare lamentabilă a piteștenilor
CFR CLUJ - FC ARGEȘ 1-0
CFR Cluj - FC Argeș 1-0 » Ultimul meci al lui Petrescu la CFR? Campioana dă lovitura după o eroare lamentabilă a piteștenilor

Iasmin Latovlevici: „E vorba de lipsă de concentrare, de mentalitate”

„A venit un gol pe fondul unei greșeli, iar asta a fost povestea meciului. Am avut niște ocazii, dar sunt degeaba ocaziile dacă nu le finalizezi. Ultima impresie e cea mai importantă. Trebuie să reflectăm asupra celor trei înfrângeri, apoi să vedem încotro o luăm. Inconstanța e din cauza mentalității. 

E vorba de lipsă de concentrare, de mentalitate. Așa eram și eu pe la jumătatea carierei, apoi mi-am dat seama ce vreau cu adevărat. Play-off? Degeaba ne gândim la el dacă pierdem meciuri”, a spus Iasmin Latovlevici, la Look Sport+. 

Andrei Prepeliță: „E frustrant! Am făcut cadouri în fiecare meci”

Andrei Prepeliță, tehnicianul alb-violeților, a vorbit la rândul său despre eșecul suferit în Gruia

„Știam ce fac cei de la CFR, am încercat să-i anihliăm, dar o greșeală personală ne-a făcut să nu luăm niciun punct. E frustrant! Am făcut cadouri în fiecare meci, iar cu o echipă precum CFR e de ajuns să faci o greșeală. 

Nu e vorba de lipsă de concentrare. Mingea putea fi respinsă ușor. Vom face o analiză, vom vedea ce e de făcut și trebuie să vedem cum îndreptăm lucrurile. Trebuie să ne rezolvăm problemele și să începem să câștigăm puncte”, a spus Prepeliță, 

CFR Cluj, victorie la limită cu FC Argeș, după o mare eroare a piteștenilor

Unicul gol al partidei a venit în minutul 72, atunci când CFR a profitat de o uriașă eroare în apărarea piteștenilor. Fundașul central Joao Miguel a intervenit lamentabil la o minge lansată spre careul lui FC Argeș, iar Debeljuh nu l-a iertat pe Greab.

Iasmin Latovlevici, mesaj tăios după o nouă înfrângere a lui FC Argeș » Nu și-a menajat colegii: „E vorba de lipsă de mentalitate”
Joao Miguel dă pe lângă minge, iar Debeljuh înscris fără emoții / Captură Telekom Sport

Vezi și alte știri de actualitate: 

Dan Petrescu, noul selecționer?! „Bursucul”, primele declarații după ultimul meci din 2021 la CFR: „Mâine ne întâlnim”

CFR Cluj doboară un record vechi de 56 de ani! „Fortăreața” lui Dan Petrescu intră în istoria Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thiamarcos
thiamarcos  •  22 Decembrie 2021, 11:29

MENTALITÁTE, mentalități, s. f. Fel particular de a gândi al unui individ sau al unei colectivități. Intotdeauna sunt amuzat cand citesc sau ascult declaratiile celor din fotbal, fie ei jucatori sau antrenori, sau chiar jurnalisti. Ca sa se dea "culti in cap", ei folosesc tot felul de clisee penibile propagate in timp, de la unul la altul, fara sa fi avut vreodata curiozitatea sa verifice care sunt sensurile cuvintelor pe care le spun. Ma intreb ce a vrut sa spuna Latovlevici, sau ce a gandit el ca spune...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează