FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // VIDEO Cornel Dinu, fără milă: „Dan Petrescu e un ciugulitor disperat!” » Cu ce scenă compară meciul: „Un chior și un șchiop conduc lumea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 21:26

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un derby de dat uitării, fără vreun șut pe poartă. Cornel Dinu a analizat partida în direct la GSP Live. 

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

„N-avea cum să ne ia somnul. Suferim când vedem astfel de chinuri ale fotbalului. S-a ajuns la mascarada asta. Râdem, glumim și spunem că mergem mai departe. E dureros ce se întâmplă în fotbal pentru că exact asta se întâmplă și cu societatea. Se reflectă în toate domeniile, inclusiv în fotbal.

E înfiorător! Sunt două echipe care vor să joace în Europa, să ia bani, dar chinuie fotbalul. Singurele așa zise faze de poartă au fost niște întâmplări. Nu se intră în careu. 

Niște defensive cinice, mingi aruncate la întâmplare. E dramatic. Nu se uită și ei la ce se joacă în lume? Ce să mai zic de antrenori. Te uiți la săracul Teja, nu are nicio treabă cu dârzenia machedonilor. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat. A avut doar două faze întâmplătoare. El a fost un jucător bun, acum nu îl înțeleg.

Mi-a rămas pe retină o imagini din tinerețe, de acum 30 de ani, citeam Căderea Constantinopolului. Era o scenă teribilă: o întâlnire între Gingis-Han cocoșat și Timur Lenk șchiop.  Ziceau: «Uite, mă, cum a ajuns lumea asta. Un cocoșat și un chior o conduc»”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.  

„Latră și câinele meu la fotbalul ăsta. S-a uitat înainte la Chelsea cu Liverpool”Cornel Dinu

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB // Scandări xenofobe la Cluj! Peluza Roș-Albastră începuse „războiul” cu mult timp înaintea meciului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
torinezul
torinezul  •  15 Aprilie 2019, 08:58
Postat de Liviu Rodeanu pe 15 Aprilie 2019, 08:50

Am o întrebare pentru pasionații de istorie. Chiar sunteți plăcut impresionați de spectacolul jalnic oferit aseară de FCSB și CFR ?

Amice, jocul a fost foarte slab.Insa noi vorbeam de lipsa de cultura a celui care le stie pe toate .Adica Dinu.

1924845564310869
Liviu Rodeanu  •  15 Aprilie 2019, 08:50

Am o întrebare pentru pasionații de istorie. Chiar sunteți plăcut impresionați de spectacolul jalnic oferit aseară de FCSB și CFR ?

torinezul
torinezul  •  15 Aprilie 2019, 07:46

Interesant e faptul ca asa zisii jurnalisti publica aberatiile lui Dinu. Pai cei doi, Ginghis Han si Timur Lenk, au trait in perioade diferite. Dar intelegem GSP=zero.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează