FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Dan Petrescu, săgeți către roș-albaștri: „E penibil să comentezi de arbitraj când n-ai niciun șut pe poartă!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 22:40

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a comentat succesul reușit de echipa lui contra FCSB-ului, scor 1-0, taxând și comentariile adversarilor, care s-au plâns de arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

„O victorie venită pe final, dar o victorie meritată. Nu țin minte ca FCSB-ul să fi avut vreun șut pe poartă. FCSB era echipa cu cea mai bună formă, știam valoarea lor, dar ne-am adaptat repede. Terenul n-a fost foarte bun, ne-am adaptat mai bine pentru că ne-am antrenat în această săptămână aici, dar cred că această victorie e meritată. 

Nu știu dacă ați observat, tot timpul am încercat să stăm foarte sus, altfel am fi avut probleme. Burcă în dreapta? Zici că juca de-o viață pe acel post. Sunt fericit că am avut această inspirație să-l folosesc fundaș dreapta.

Să vorbim despre arbitraj? Mai au curajul să vorbească? Ce-a făcut Kovacs, ne-a băgat mingea în poartă? Faultul a fost de roșu dacă ne raporăm la intensitate. E penibil dacă mai vorbești de arbitri și când n-ai niciun șut pe poartă.

Florinel Coman l-a taxat pe Istvan Kovacs

În prealabil, Florinel Coman, fotbalistul celor de la FCSB, acuzase arbitrajul lui Istvan Kovacs: „Niciodată nu trebuia să dea roșu la acea fază. Istvan Kovacs nu trebuia să ne arbitreze”. Detalii, AICI!

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției

Citește AICI cronica meciului CFR Cluj - FCSB 1-0

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
magic4ever
magic4ever  •  03 Februarie 2020, 09:26
Postat de pe 03 Februarie 2020, 08:41

dane multa sanatate din ghencea...ca steaua a-i injurat la indemnul galeriei rapidiste si multa sanatate si din berceni-parca asa zice clujanii care fac naveta zilnic si termoizoleaza blocurile si asfalteaza strazile din capitala !!! ai ratat ultima okazie cand puteai sa taci ! de acum incolo,sa nu te mai dai stelist,ori fcsb-ist ca te bate dumnezeu !

FCSB nu este Steaua Bucuresti, Dan Petrescu stie ca adevarata Steaua este echipa din liga 4!

magic4ever
magic4ever  •  03 Februarie 2020, 09:24
Postat de Gelu Oanca pe 03 Februarie 2020, 09:20

Acum doua zile Vintila se lauda ca are mai multe formule de joc, am vazut ca lea folosit pe toate de o data de aia nu a avut nici un sut pe poarta, cred ca asta a fost strategia sa le faca necaz CFR-ului,si sa nu traga la poarta.

Nu are ce sa faca neexperimentatul Vintila in fata celui mai bun antrenor roman,Dan Petrescu...

magic4ever
magic4ever  •  03 Februarie 2020, 09:22
Postat de pe 03 Februarie 2020, 08:38

probabil ca astazi(ieri) dumnezeu a fost clujean....si romanul isvan liberou in apararea cefurista !

Perlele Coman,Man,Tanase si Moruta au jucat bine aseara si FCSB merita sa castige sau trebuia cel putin un egal nu?:))) Au tras arbitrii cu CFR?:))) Craciunescu si Porumboiu au spus clar ca a fost fault de rosu...CFR a fost superioara la toate capitolele,habar ai sa accepti realitatea vazuta de toata tara si sa accepti infrangerea! Campionatul este pierdut pentru FCSB, sa ziceti mersi daca prindeti locul 2 sau 3, Astra a castigat clar si in tur si in retur cu FCSB!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close