FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // Ion Crăciunescu a analizat eliminarea lui Bogdan Planic » Verdictul dat după faza care a influențat derby-ul

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 21:14

Ion Crăciunescu, fostul șef al CCA, a vorbit despre eliminarea lui Bogdan Planic în minutul 77 al meciului CFR Cluj - FCSB 1-0. 

Fostul arbitru susține că Istvan Kovacs a greșit când l-a eliminat pe Bogdan Planic și spune că fundașul merita doar cartonaș galben după faultul făcut la marginea careului, asupra lui Ciprian Deac.

„Poziție clară de a marca e atunci când sunt șanse mici să rateze. Aici nu era situație iminentă de a marca. Deac își face preluarea ușor în dreapta. Dacă prelua spre poartă, ar fi fost situație iminentă de a marca. Doar o greșeală de execuție ar fi dus la o ratare. În cazul acela era «roșu».

Nu e clar că Deac poate marca. De-asta prefer doar avertisment și lovitură liberă. Dar nu-i condamn nici pe cei care spun că trebuia eliminare”, a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.

CFR CLUJ - FCSB 1-0 // PLANIC, ELIMINAT DE KOVACS

Nedelcu, coborât între cei doi fundași centrali - respectând astfel ideea tactică a antrenorului Bogdan Vintilă -, i-a pasat neglijent lui Planic, care nu a putut să controleze mingea în duelul cu Ciprian Deac. Sârbul l-a faultat pe „tricolor” la marginea careului de 16 metri, iar Istvan Kovacs l-a trimis direct la cabine.

Citește și: 

Gigi Becali, scos din minți de Iulian Cristea: „De ce sari, bă, dacă nu dai cu capul? La revedere!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
341520613173829
Otilia Barbu  •  04 Februarie 2020, 10:55

Daca se arde mancarea pun si fac alta dar tu ce faci cu figura aia de mos senil si acru?

albusibiu
albusibiu  •  04 Februarie 2020, 10:32

Dupa mintea lui Craciunescu, se da rosu doar atunci cand faza e pe punctul de la 11 metri. Totusi, las si eu intrebarea retorica: daca faza era invers, daca cineva de la FCSB era faultat precum a fost Deac, ar fi trebuit sa fie rosu? Stim raspunsul cu totii, nu? Din pacate situatia este pur ipotetica, pentru ca FCSB n-a miscat in Gruia, n-ar fi putut avea o astfel de ocazie.

markksson
markksson  •  04 Februarie 2020, 08:04

Mie mi se pare ca Ion Craciunescu are dreptate - Deac era intr-un unghi prost. Nu toti sunt Messi sa inscrie din orice unghi (nemaivorbind ca Deac e stangaci, de acolo nu prea da el gol, dar asta nu ar trebui sa contribuie la decizie). Cred ca este intre galben si rosu, arbitrului nu i s-ar putea reprosa nici una dintre decizii.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează