FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR CLUJ - FCSB 1-1 // George Țucudean, mesaj cu tâlc după egalul din derby: "Să nu vorbim prostii! Îl supărăm pe Dumnezeu"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 22:54

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, la fel cum s-a întâmplat și în toate cele 4 meciuri disputate pe parcursul campionatului trecut. George Țucudean, marcatorul golului egalizator (48), e mulțumit de parcursul formației din Liga 1.

"Lumea vorbește despre probleme în interiorul echipei, când cineva din club nu iese să clarifice lucruri, se mai întâmplă. Știam ce avem de făcut astăzi. Am întâlnit o echipă bună, care s-a luptat pentru accederea în grupele Europa League.

Puteam fi pe primul loc dacă eram mai atenți, dar să nu vorbim prostii, că Îl supărăm pe Dumnezeu.

E dureros că am fost eliminați din Europa. Pauza asta ne-a prins foarte bine. Ne-am strâns puțin și se vede schimbarea. Probabil și Omrani trebuia să degajeze mingea la faza aia, nu să o trimită către Lang. Am luat un gol stupid. Ne-a dezorganizat puțin", a declarat Țucudean pentru Look TV.

"Secretul meu e că mă antrenez foarte serios. Stau foarte bine din punct de vedere fizic și am colegi care mă pun în evidență"

" FCSB are o echipă foarte bună. Mai e și Craiova, care sigur își va reveni. Dinamo și Viitorul sunt și ele acolo"
George Țucudean, atacant CFR Cluj

Vezi și: Am mai văzut acest film! Al cincilea rezultat consecutiv identic duce formația lui Dică pe prima poziție în Liga 1

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

fcsb

PROGRAM ETAPA 8

Vineri:
Concordia Chiajna - Sepsi 0-3 Detalii AICI
Dinamo - Astra Giurgiu 1-2 Detalii AICI
Sâmbătă:
Dunărea Călărași  - FC Botoșani 3-2 Detalii AICI
Gaz Metan - U Craiova 3-2 Detalii AICI
Azi:
FC Voluntari - Poli Iași  2-3 Detalii AICI
CFR Cluj - FCSB 1-1 Detalii AICI
Luni:
21:00 Viitorul - AFC Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  17 Septembrie 2018, 14:00
Postat de Marian Radu pe 16 Septembrie 2018, 23:40

Secretul tau, tucudene, este ca te-a *** *** , ca pe toti jucatorii de la Viitorul, iar la cfr, ai dat peste muresan, acest dr. *** al *** sportiv (fotbalistic) romanesc....

Tucutean a castigat campionatul sezonul trecut si a fost golghetarul Romaniei sezonul trecut alaturi de Gnohere si este cel mai bun atacant roman in momentul asta chit ca iti place tie sau nu! Cu 2 ani in urma a castigat campionatul cu Viitorul si a fost omul nr 1 din atacul echipei lui Hagi...nu uita si de golul decisiv inscris impotriva lui FCSB la Bucuresti...a luat titlul si cu FCSB cand era Galca antrenor...asa ca ciocul mic si joc de glezne, Tucudean este un atacant care confirma!

705579789543629
Marian Radu  •  16 Septembrie 2018, 23:40

Secretul tau, tucudene, este ca te-a *** *** , ca pe toti jucatorii de la Viitorul, iar la cfr, ai dat peste muresan, acest dr. *** al *** sportiv (fotbalistic) romanesc....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează