FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR CLUJ - FCSB 1-1 // Gigi Becali anunță momentul judecății: "Toți au o vină. Și Dică, și MM... O să vedeți voi!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 23:41

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1. Gigi Becali le-a dat un ultimatum tuturor celor din organigrama clubului și anunță o analiză amănunțită la finalul etapei cu numărul 13.

Patronul celor de la FCSB a fost stârnit de opinia lui Ilie Dumitrescu, conform căreia jucătorii pregătiți de Nicolae Dică nu stau bine cu pregătirea fizică.

"Dacă vorbim de partea fizică, e adevărat. Nu avem energie, putere. Să facă MM, să facă Dică, să facă preparatorii ceva! Eu sunt doctor?! Nu pot face asta.  L-am întrebat pe MM care e situația. El zice că nu e adevărat, a zis că avem cel mai bun preparator din toată Europa.

Ce să fac? Să-i dau afară pe toți? Și pe Dică, și pe MM, și pe toți? După 13 etape o să constat eu și fără MM. O să vedeți voi. O să văd eu tot! Mă interesez, iau legătura cu oamenii. Toți au o vină! Și Dică, și MM. Am pus acolo niște păstori în care am încredere. Dacă echipa nu e pregătită, e vina tuturor", a declarat Becali la TV Digi Sport.

  • Conform site-ului oficial, de pregătirea fizică a steliștilor se ocupă Marian Lupu și Horia Codorean (ambii preparatori fizici) și Ovidiu Kurti (kinetoterapeut).

Vezi și: Gigi Becali și-a "măcelărit" echipa! L-a pus la punct pe Florinel Coman: "Fumează țigări cu 35 de substanțe narcotice drogangiste" » Când se decide soarta lui Dică

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

fcsb

PROGRAM ETAPA 8

Vineri:
Concordia Chiajna - Sepsi 0-3 Detalii AICI
Dinamo - Astra Giurgiu 1-2 Detalii AICI
Sâmbătă:
Dunărea Călărași  - FC Botoșani 3-2 Detalii AICI
Gaz Metan - U Craiova 3-2 Detalii AICI
Azi:
FC Voluntari - Poli Iași  2-3 Detalii AICI
CFR Cluj - FCSB 1-1 Detalii AICI
Luni:
21:00 Viitorul - AFC Hermannstadt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mdf.
mdf.  •  17 Septembrie 2018, 18:46

fc fcsb sa nu este Steaua. fcsb=***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  17 Septembrie 2018, 10:10
Postat de random_ pe 17 Septembrie 2018, 09:13

Daca domnul MM Stoica spune ca avem cel mai bun preparator fizic din europa,pai inseamna ca asa e. Oricum Steaua e ca si campioana dupa meciul de aseara.

Gigist prost.

random_
random_  •  17 Septembrie 2018, 09:13

Daca domnul MM Stoica spune ca avem cel mai bun preparator fizic din europa,pai inseamna ca asa e. Oricum Steaua e ca si campioana dupa meciul de aseara.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează