FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB. Bogdan Vintilă, dat de gol de un antrenor din Liga 1: „Tactică nouă cu CFR Cluj” + Adrian Petre, remarcat

Ilie Poenaru (dreapta) a vorbit despre tactica lui Bogdan Vintilă
Ilie Poenaru (dreapta) a vorbit despre tactica lui Bogdan Vintilă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 09:43

Ilie Poenaru (43 de ani), tehnicianul celor de la Academica Clinceni, a vorbit despre tactica  pregătită de Bogdan Vintilă (48), antrenorul lui FCSB, în contextul derby-ului pe care roș-albaștrii îl vor disputa în această săptămână cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj - FCSB, cel mai important meci al etapei cu numărul 3 din play-off, se joacă duminică, 14 iunie, de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

Clinceni și FCSB s-au întâlnit într-un amical în urmă cu 4 zile (3-2 pentru ilfoveni), iar Poenaru afirmă că „a citit” ideile tactice ale omologului său. „Vintilă a pregătit ceva anume pentru meciul cu CFR, altceva decât jucau ai lui până acum. Nu pot să spun, pentru că nu e fair- play, nu e ok. Dar ştiu ce indicaţii a dat de pe margine şi cum vrea să abordeze meciul cu CFR, se transformă sistemul pe construcţia şi posesia mingii. Însă nu vreau să spun eu mai multe”, a declarat Poenaru, conform digisport.ro.

CFR CLUJ - FCSB. Ilie Poenaru: „Nedelcu a evoluat destul de bine ca fundaș central”

Nedelcu a evoluat destul de bine ca fundaș central, dar, sincer să fiu, nici noi nu am pus mari probleme! Nedelcu s-a înţeles bine cu Planic, a fost ok. Sârbul l-a ghidat tot timpul. În poartă, Vlad a fost mult mai bine decât ce am văzut în campionat, Florinel Coman... nu ştiu dacă face 20 de milioane, dar e foarte bun, iar Adrian Petre e acel număr 9 de care au nevoie, acel pivot de careu, ştie jocul", a mai spus Ilie Poenaru.

EXCLUSIV GSP: Avem noul contract semnat de Bogdan Vintilă cu FCSB! Toate detaliile, AICI

Echipa de start folosită de FCSB în amicalele cu FC Voluntari (0-2) și Academica Clinceni (2-3):

CFR CLUJ - FCSB. Bogdan Vintilă, dat de gol de un antrenor din Liga 1: „Tactică nouă cu CFR Cluj” + Adrian Petre, remarcat

VIDEO Ilie Poenaru, declarații după FCSB - Academica Clinceni 2-3

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionuț Negoiță, ultima încercare s-o vândă pe Dinamo spaniolilor » Azi poate pica totul

Probleme interne la CFR Cluj: doi jucători refuză cerințele clubului! Unul se răzbună pe Dan Petrescu + campioana are datorii uriașe

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  10 Iunie 2020, 11:04

au jucat bine si Nedelcu si Vlad. Si Petre in atac. Doar ca echipa a incasat si goluri si bataie. Daca era egal, ar fi jucat exceptional, iar daca ar fi castigat erau extraterestrii din Pipera. Asa sunt doar buni si foarte buni. Nedelcu, Vlad si Petre. Da

3101575123247794
Alice Popa  •  10 Iunie 2020, 11:04

Da. S-a vazut ca pregateste tactica... de a pierde cu succesuri!! Sa vorbesti de tactica la FCSB inseamna sa-i jignesti grav!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează