FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Charalambous, după victoria cu CFR Cluj: „Un pas mare spre titlu, dar nimic nu e gata. Vrem să batem Rapidul!”

Elias Charalambous, alături de Șut și Florinel Coman // foto: Cristi Preda, GSP +35   FOTO
Elias Charalambous, alături de Șut și Florinel Coman // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 10:22 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 10:22

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul principal de la FCSB, a comentat victoria cu CFR Cluj, 1-0, despre care spune că „a fost un pas mare spre titlu”.

Victorioasă și în Gruia, 1-0 cu golul lui Florinel Coman, FCSB s-a distanțat la 13 puncte de urmăritoare. Dacă o vor învinge pe Rapid etapa următoare, iar CFR și CSU Craiova nu-și vor câștiga meciurile, atunci roș-albaștrii vor fi campioni încă de la finele rundei 5!

Florinel contraatacă! Cuvinte dure în Gruia: „Am zis că sare studioul în aer! Niște...”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Florinel contraatacă! Cuvinte dure în Gruia: „Am zis că sare studioul în aer! Niște...”

Antrenorul principal din acte la FCSB, cipriotul Elias Charalambous, s-a arătat încântat de rezultat, de prestația elevilor lui și de însemnătatea acestei victorii în lupta la titlu.

Elias Charalambous, după CFR Cluj - FCSB: „Un pas mare spre titlu, dar nu am rezolvat nimic”

„În primul rând, multe felicitări jucătorilor mei pentru efortul și atitudinea de care au dat dovadă și astăzi. Victoria de astăzi a fost poate cea mai importantă dintre cele 4, un pas mare.

Sunt cu adevărat mândru de jucători, nu este ușor să rămâi umil după ce câștigi 3 meciuri la rând, să fii capabil de o astfel de prestație, să ai o astfel de atitudine. Este un pas mare, dar nu s-a terminat nimic. Avem timp să ne bucurăm de această seară, dar de luni ne concentrăm la meciul de duminica viitoare, pe care vrem să-l câștigăm”, a spus Charalambous la conferința de presă.

Antrenorul cipriot a încercat să-și țină elevii cu picioarele pe pământ:

„Am făcut un pas mare către titlu, dar matematic nu s-a rezolvat nimic. Nu putem spune că este gata, în fotbal se pot întâmpla multe. Mai avem de lucru, am făcut un pas, dar nu este suficient.

Tot sezonul, din prima zi, am fost o echipă. Mai ales în momentele dificile, jucătorii au rămas împreună. Puteți vedea cum sărbătoresc împreună, asta spune multe. Este vorba despre spiritul echipei, avem caractere în vestiar și cred că asta face diferența”.

Elias Charalambous: „Mulțumiri fanilor, au creat o atmosferă de am crezut că jucăm acasă!”

Charalambous a transmis un mesaj și pentru sutele de suporteri deplasați la Cluj-Napoca, care au dominat fondul sonor în Gruia și, la un moment dat, au strigat în cor numele tuturor jucătorilor și al antrenorilor.

Multe mulțumiri fanilor noștri, au creat o atmosferă astăzi de am crezut că jucam acasă! Vreau să împărtășim această victorie cu ei. Fanii au strigat numele tuturor, arată că apreciază munca pe care o depunem toți în această perioadă.

Protagoniștii sunt jucătorii, ei fac diferența. Din punctul meu de vedere, avem cei mai buni jucători din campionat. În primul rând, ei merită felicitați. La fel fanii, au ajutat mult echipa să câștige cele 3 puncte”.

Citește tot despre CFR Cluj - FCSB:

FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie
CFR CLUJ - FCSB
FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie
FCSB a spulberat Superliga » Recordul care nu s-a mai văzut în istorie
FCSB
FCSB a spulberat Superliga » Recordul care nu s-a mai văzut în istorie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează