FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

VIDEO+FOTO FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie

Florinel Coman, sprintând bucuros după victoria din Gruia / FOTO: Cristi Preda (GSP) +35   FOTO
Florinel Coman, sprintând bucuros după victoria din Gruia / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 15 aprilie 2024 09:07 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 09:07

GSP.ro a surprins câteva momente inedite petrecute aseară târziu în Gruia, după ce FCSB a învins-o pe CFR Cluj în derby-ul play-off-ului, scor 1-0.

Primul l-a avut protagonist pe Vlad Chiricheș, care a repetat și la Cluj, după victoria în fața „feroviarilor”, scenele surprinse în premieră de GSP în urmă cu două săptămâni, la Ovidiu, când stoperul rămăsese mult timp echipat după finalul meciului pentru a mai da câteva ture de teren.

„Se naște o nouă generație de suporteri FCSB?” » Răspuns din interiorul echipei: „Trăim momentul!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
„Se naște o nouă generație de suporteri FCSB?” » Răspuns din interiorul echipei: „Trăim momentul!”

Cui pe cui se scoate! Așa arată „ritualul” lui Vlad Chiricheș: din nou efort, după 90 de minute crâncene

Situația s-a repetat și la finalul partidei din Gruia, în urma căreia FCSB a făcut un pas vertiginos spre asigurarea matematică a titlului.

Fundașul proaspăt revenit după accidentare s-a refăcut după 90 de minute solicitante tot prin efort, unul moderat, menit să-l ajute să acumuleze tonus muscular.

Când petrecerea de lângă sectorul galeriei s-a terminat, Chiricheș n-a luat-o către vestiare, ci și-a început „ritualul”, alergând ușor preț de câteva minute.

Și de această dată, fundașul a fost foarte solicitat pentru poze și autografe de copiii care rămăsăseră în tribune cu nădejdea că vor prinde un „suvenir” nesperat. Apărătorul s-a oprit de mai multe ori pentru a vorbi și a se poza cu puștii, apoi și-a continuat turele.

Ce descătușare pe gazon! FCSB dansează, după ani la rând de fail-uri

Rare au fost în ultimii ani momentele de descătușare totală precum cele derulate aseară de fotbaliștii liderului. Care n-au mai ținut cont de absolut nimic după fluierul final. S-au „refugiat” cu tot avântul către sectorul ocupat de propria galerie.

Au urmat momente de comuniune totală, minute în șir s-a cântat la unison, mulți dintre fotbaliști fiind răsfățați și invidual de către fani. Pe lângă Coman, portarul Ștefan Târnovanu a fost, de exemplu, unul dintre jucătorii căruia i s-a scandat insistent numele.

Bineînțeles, bucureștenii au apelat din nou la hora bucuriei pe care au implementat-o în acest sezon, s-au pozat lungiți pe gazon și au dansat necontrolat, fără să mai țină cont de camerele din jur.

Bucuria a fost și mai însemnată ținând cont că succesul a venit în fieful rivalei care a pus-o la respect pe FCSB în ultimii ani! CFR-ul le-a interzis roș-albaștrilor trei campionate, acum a venit rândul ardelenilor să facă „gardă de onoare” în fața adversarei.

Florinel Coman, desculț. Și-a donat ghetele aurii imediat după meci

Florinel Coman, omul momentului la FCSB, cu o contribuție majoră în „galopul de sănătate” pe care roș-albaștrii îl înregistrează în play-off, și-a făcut fericiți suporterii nu doar cu golul de lunetist reușit în Gruia.

Imediat după fluierul final, Coman a sprintat de pe bancă, îndreptându-se în viteză spre sectorul fanilor roș-albaștri. Acolo unde a fost cel care a dat tonul, făcând-o însă în papuci, căci ghetele și le donase deja unor fani norocoși. El a vorbit la zona mixtă despre acel episod:

„Le-am dat ghetele suporterior, copiilor care au venit să ne susțină”.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale partidei CFR Cluj - FCSB 0-1, surprinse de fotoreporterul GSP Cristi Preda

La FCSB e sărbătoare după victoria cu CFR Cluj, iar mirosul de titlu plutește în aer / FOTO: Cristi Preda
Ștefan Târnovanu a făcut fericit un copil de mingi de la Cluj-Napoca  / foto: Cristi Preda - GSP
Florinel Coman, sprintând bucuros după victoria din Gruia / FOTO: Cristi Preda (GSP)
CFR Cluj - FCSB, etapa 4 play-off, imagini din meci / foto: Cristi Preda - GSP
+31 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Note GSP după CFR Cluj - FCSB 0-1 » Concluzii din stadion și analiza om cu om: marele câștig dincolo de Coman, jucătorul la alt nivel și vedeta depășită

„Se naște o nouă generație de suporteri FCSB?” » Răspuns din interiorul echipei: „Trăim momentul”

Umilința supremă! Tribunele din Gruia au aprins blitz-urile și au sărbătorit alături de Peluza Nord: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
Moshu
Moshu  •  15 Aprilie 2024, 16:11

Dinulee,tine-o asa tata,lasa doar comentariile care te aproba,ailalti nu conteaza !Sa-ti fie rusine !

nusuntprost
nusuntprost  •  15 Aprilie 2024, 14:46

L-am văzut pe Florinel după gol, a învățat să scuipe la fel de bine că și Lăcătuș.

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  15 Aprilie 2024, 13:12

Chiriches a adus titlul FCSB-ului !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează