FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO „Se naște o nouă generație de suporteri FCSB?” » Răspuns din interiorul echipei: „Trăim momentul!”

La FCSB e sărbătoare după victoria cu CFR Cluj, iar mirosul de titlu plutește în aer / FOTO: Cristi Preda +35   FOTO
La FCSB e sărbătoare după victoria cu CFR Cluj, iar mirosul de titlu plutește în aer / FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 09:44 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 09:44

Florinel Coman, autorul unui gol de colecție duminică seara, în triumful reușit de FCSB pe terenul lui CFR Cluj (1-0), e extrem de aproape să cucerească primul titlu alături de roș-albaștri, ipostază despre care a vorbit la finalul meciului din Gruia.

Determinant în sezonul în care FCSB e pe cale să pună punct agoniei de nouă ani fără titlu, Florinel Coman a vorbit despre valul uriaș de simpatie de care roș-albaștrii se bucură în ultima vreme. În Gruia, inclusiv localnicii au scandat lozinci pro-FCSB, o unitate de măsură elocventă pentru momentul favorabil pe care-l traversează astăzi clubul.

FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie
CFR CLUJ - FCSB
FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie

„Simți că se naște o nouă generație de suporteri FCSB?”, l-a întrebat reporterul GSP pe Coman, în contextul în care FCSB lasă impresia în 2024 că se apropie din nou de gradul de popularitate pe care-l avea în sezoanele dominante din urmă cu un deceniu.

Florinel Coman: „Sunt fericit când văd copiii venind pe stadioane să se uite la noi”

„Am ajuns mai aproape de titlu, asta ne-am propus când am venit la Cluj. Avem un parcus fără greșeală în play-off, ne bucurăm după fiecare meci, trăim momentul.

Da, se naște o nouă generație de suporteri FCSB! Sunt foarte fericit când văd atât de mulți copii care vin pe stadioane, nu stau în fața televizorului sau a gadgetului, vin să se uite la noi. Sperăm să-i îndemnăm să se apuce de fotbal, pentru că acest sport este unul care te face să te simți fabulos.

Ne-am simțit foarte bine când suporterii strigau «Campionii, Campionii». Și data trecută când am fost aici, jumătate din stadion a fost cu noi, așa că le mulțumim. Sperăm să o ținem tot așa”, a afirmat Coman, la zona mixtă.

M-am concentrat la lovitura liberă, a fost o poziție perfectă pentru piciorul meu, mă bucur că am reușit să înscriu. În prelungiri au fost niște prostii, toți sunt bombardieri pe teren...

- Florinel Coman

Tribunele din Gruia au aprins blitz-urile și au sărbătorit alături de Peluza Nord

Suporterii celor de la FCSB au început deja să sărbătorească primul titlu după o pauză de 9 ani.

La capătul meciului, a fost bucurie de nedescris în sectorul suporteilor FCSB, după victoria care a adus titlul cu un pas mai aproape. Galeria a cântat minute în șir alături de favoriți, scandând numele fiecărui jucător în parte.

În Gruia, în minutele din final, foarte mulți suporteri aflați la tribuna a doua a stadionului au aprins și ei blitz-urile și au scandat alături de ultrașii din Peluza Nord. „Campionii, campionii!”.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale partidei CFR Cluj - FCSB 0-1, surprinse de fotoreporterul GSP Cristi Preda

CFR Cluj - FCSB, etapa 4 play-off, imagini din meci / foto: Cristi Preda - GSP
Ștefan Târnovanu a făcut fericit un copil de mingi de la Cluj-Napoca  / foto: Cristi Preda - GSP
Florinel Coman, sprintând bucuros după victoria din Gruia / FOTO: Cristi Preda (GSP)
CFR Cluj - FCSB, etapa 4 play-off, imagini din meci / foto: Cristi Preda - GSP
+31 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Imaginile cu Mihai Stoica dezlănțuit » Ce a făcut pe gazon, la finalul meciului din Gruia

Note GSP după CFR Cluj - FCSB 0-1 » Concluzii din stadion și analiza om cu om: marele câștig dincolo de Coman, jucătorul la alt nivel și vedeta depășită

Umilința supremă! Tribunele din Gruia au aprins blitz-urile și au sărbătorit alături de Peluza Nord: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  15 Aprilie 2024, 18:39
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 15 Aprilie 2024, 15:10

Cit de fake, apar suporteri doar cind cistiga ceva, astia da suporteri de rezultat. Daca ar juca citiva ani in ligile inferioare nimeni nu ar mai tine cu ei, spre deosebire de gigantul Hamburg care joaca de 5 ani in liga 2 dar are o medie de 55.000 de suporteri.

Ia spune-ne tu ce a castigat in ultimii 9 ani si de ce are totusi cea mai mare medie de spectatori an de an in ultimii 30 de ani? Hai ca te dai destept tare

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  15 Aprilie 2024, 15:10

Cit de fake, apar suporteri doar cind cistiga ceva, astia da suporteri de rezultat. Daca ar juca citiva ani in ligile inferioare nimeni nu ar mai tine cu ei, spre deosebire de gigantul Hamburg care joaca de 5 ani in liga 2 dar are o medie de 55.000 de suporteri.

iulix73
iulix73  •  15 Aprilie 2024, 12:33

Nu se naște o nouă generație de suporteri la FCSB , sunt copii foștilor și actualilor Steliști !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează