FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

VIDEO Florinel contraatacă! Cuvinte dure în Gruia: „Am zis că sare studioul în aer! Niște...”

Florinel Coman, în albastru // foto: Cristi Preda, GSP +35   FOTO
Florinel Coman, în albastru // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de , , - Publicat luni, 15 aprilie 2024 07:18 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 10:08

Lui Florinel Coman (26 de ani) nu i-au picat bine discuțiile referitoare la viitorul lui, iscate după ce șeptarul roș-albastru și-a anunțat intenția de a pleca de la FCSB.

Pe 7 aprilie, Florinel Coman înscria din lovitură liberă cu Universitatea Craiova, apoi provoca autogolul lui Vlădoiu, care a închis tabela la 2-0. După meci, la flash-interviu, a anunțat că vrea să plece în vară, după 7 ani în care a fost legitimat la FCSB și, foarte probabil, primul sezon încununat cu titlul de campion.

Nelu Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj, imediat după eșecul cu FCSB: „A semnat pe 3 ani”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Nelu Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj, imediat după eșecul cu FCSB: „A semnat pe 3 ani”

O săptămână mai târziu, după ce a adus victoria cu CFR Cluj, lovitură liberă superbă, Coman și-a reiterat dorința de a schimba campionatul în vară. A vorbit pe larg despre transfer la zona mixtă, unde a aruncat săgeți în direcția analiștilor televiziunii DigiSport, care i-au dezbătut plecarea lui în contextul zvonurilor că destinația ar fi Al Duhail, echipă din Qatar.

VIDEO. Florinel Coman contraatacă: „Am zis că sare studioul în aer! Niște...”

„Mă gândesc să plec, am o vârstă, 26 de ani. Am avut oferte în trecut, din păcate nu am reușit să plec. Nu am ce să fac, trebuie să iau decizia”, a spus Florinel.

El a ținut să adauge: „Sunt bărbat, îmi asum totul pentru familia mea și toți de lângă mine. Nu mă interesează ce se vorbește, am văzut ce s-a vorbit în studio la Digi. Am crezut că sare în aer studioul. Niște... nu știu. Voiam să le spun mai multe, dar mă stăpânesc”.

8 milioane de dolari de la Al Duhail?

Un pas înapoi din punct de vedere sportiv, mutarea în Qatar vine cu beneficii de ordin financiar.

Al Duhail i-ar fi pregătit un contract întins pe 4 ani, cu un salariu de două milioane de dolari anual, plus eventuale bonusuri. Dacă și-ar duce contractul la capăt, Coman s-ar alege cu minimum 8 milioane de dolari.

Cert este că Florinel parcurge cel mai bun sezon al carierei, statisticile fiind elocvente în acest sens. Coman a înscris 17 goluri și a pasat decisiv la 9 reușite în 31 de apariții în campionat.

Grație contribuțiilor șeptarului, FCSB are o mână pe titlu. Roș-albaștrii s-ar putea încununa campioni chiar din etapa 5, în cazul în care o vor învinge pe Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu-și vor câștiga meciurile.

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie
CFR CLUJ - FCSB
FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie
Concluzii din stadion și analiza om cu om » Marele câștig dincolo de Coman, jucătorul la alt nivel și vedeta depășită
CFR CLUJ - FCSB
Concluzii din stadion și analiza om cu om » Marele câștig dincolo de Coman, jucătorul la alt nivel și vedeta depășită

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
Jeptar
Jeptar  •  15 Aprilie 2024, 15:19

Două milioane pe an si e criticat? Câinii latră, ursul merge. N-are rost să bagi in seama tot felul de frustrati.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  15 Aprilie 2024, 15:12

I-a sarit in aer permisul, iar viitorul sau este intr-o celula din Ucraina.

Cristian73
Cristian73  •  15 Aprilie 2024, 13:06

Păi în studiourile Unității Militare Digisport e doliu! Se pare că Naum a fost văzut dandu-se cu capul de toți pereții până la ieșire!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează