FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

FOTO Cu cine s-a fotografiat Florinel Coman la 5 dimineața: „Numărul 1!”

Florinel Coman a înscris în CFR Cluj - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP +35   FOTO
Florinel Coman a înscris în CFR Cluj - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 11:43 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 12:02

La câteva ore după CFR Cluj - FCSB 0-1, aproape de 5 dimineața, Florinel Coman (26 de ani) a publicat un selfie alături de Elias Charalambous (43), antrenorul principal al roș-albaștrilor.

Florinel Coman este cel mai important om al liderului în acest moment. Șeptarul „livrează” etapă de etapă goluri și pase decisive prin care a adus-o pe FCSB la un pas de titlu. Campionatul poate fi rezolvat încă de runda următoare, în cazul în care roș-albaștrii o înving pe Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu-și câștigă partidele, cu Farul, respectiv Sepsi OSK.

Florinel contraatacă! Cuvinte dure în Gruia: „Am zis că sare studioul în aer! Niște...”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Florinel contraatacă! Cuvinte dure în Gruia: „Am zis că sare studioul în aer! Niște...”

Florinel Coman s-a fotografiat cu Elias Charalambous la 5 dimineața

La aproximativ 6 ore după fluierul final din CFR Cluj - FCSB 0-1, meci pe care l-a rezolvat cu o lovitură liberă superbă, Florinel Coman a publicat un selfie pe contul de Instagram, la secțiunea Story.

În imaginea respectivă, antrenorul Elias Charalambous ține brațul stâng după gâtul lui Coman. „Numero uno”, numărul 1, a scris Coman despre antrenorul lui.

Cu cine s-a fotografiat Florinel Coman la 5 dimineața: „Numărul 1!”
Imaginea publicată de Florinel Coman alături de Elias Charalambous

La miezul nopții, cu 5 ore mai devreme de acel selfie, Coman publicase și un fotomontaj realizat de o pagină a suporterilor, în care Charalambous dă indicații, iar el ține piciorul pe minge.

Florinel Coman: „Vreau să plec, am o vârstă”

Tot duminică seara, Coman și-a reiterat dorința de a schimba campionatul în vară. A vorbit pe larg despre transfer la zona mixtă, unde a aruncat săgeți în direcția analiștilor televiziunii DigiSport, care i-au dezbătut plecarea lui în contextul zvonurilor că destinația ar fi Al Duhail, echipă din Qatar.

„Mă gândesc să plec, am o vârstă, 26 de ani. Am avut oferte în trecut, din păcate nu am reușit să plec. Nu am ce să fac, trebuie să iau decizia”, a spus Florinel.

El a ținut să adauge: „Sunt bărbat, îmi asum totul pentru familia mea și toți de lângă mine. Nu mă interesează ce se vorbește, am văzut ce s-a vorbit în studio la Digi. Am crezut că sare în aer studioul. Niște... nu știu. Voiam să le spun mai multe, dar mă stăpânesc”.

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Vedeta CFR-ului a capitulat, dar i-a pus gând rău FCSB-ului: „Dacă rămân, la anul vreau titlul! Simt că pot ajuta echipa”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Vedeta CFR-ului a capitulat, dar i-a pus gând rău FCSB-ului: „Dacă rămân, la anul vreau titlul! Simt că pot ajuta echipa”
FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie
CFR CLUJ - FCSB
FCSB de Oscar » 3 momente tari surprinse de GSP în Gruia, după meci: unde fugea Coman, „ritualul” lui Chiricheș și o scenă definitorie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
paolo18
paolo18  •  15 Aprilie 2024, 16:58
Postat de 1_0_1_0 pe 15 Aprilie 2024, 14:39

Parcă-s de-ăia ce colectează fier vechi cu căruța.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dreammster
dreammster  •  15 Aprilie 2024, 15:29

S-ai pupe ghetele lui Coman, ca i-a carat pe toti in spate Coman sezonul asta, daca nu era Coman zbura demult, vindea mandarine in Grecia.Dupa Coman potopul , nu o sa apuce luna septembrie grecul daca pleaca Coman.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  15 Aprilie 2024, 15:13

S-a fotografiat cu permisul sau.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează