FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Mihai Stoica iese la atac: „Să vă spun ce-i zicea Colțescu lui Găman după meci”

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 08:14 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 11:35

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat cea mai intensă fază din CFR Cluj – FCSB 1-1: golul lui Florinel Coman, care a fost anulat cu VAR.

  • CONTEXT: Minutul 52 a adus o fază extrem de controversată. Florinel Coman l-a învins pe Sava cu o execuție de generic, de la 25 de metri. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, apoi a fost chemat la monitorul VAR să revadă un duel anterior dintre Crețu și Otele. „Centralul” a considerat că fundașul oaspeților a faultat.

După mesajul postat pe Facebook după meci, Mihai Stoica a comentat marți seară faza care a dus la anularea golului marcat de Florinel Coman. Acesta a criticat decizia și îl atacă pe centralul Sebastian Colțescu, care inițial a validat golul.

Marius Avram îl contrazice pe Porumboiu: „Arbitrul VAR nu trebuia să intervină la golul lui Florinel Coman”
CFR CLUJ - FCSB 1-1
Marius Avram îl contrazice pe Porumboiu: „Arbitrul VAR nu trebuia să intervină la golul lui Florinel Coman”

Reacția lui Mihai Stoica după CFR Cluj – FCSB

„Trebuie vorbit de ce s-a întâmplat înainte de ce s-a întâmplat la golul lui CFR, că sunt faze alarmante. O intrare brutală la Compagno, iar aşa ceva e la limita cartonaşului galben. E galben! Nu are nicio intenţie să joace mingea. E fault clar la Ngezana, dar uitaţi-vă ș la faultul lui Mogoş la Compagno. Cum să laşi aşa ceva? Nu are nicio scuză. 

La faza în care i se anulează lui Coman, și dacă îl atingea Creţu pe Otele nu era fault. Creţu nu-l atinge, chiar simlează Otele. Nu mă interesează ce zic unii şi alţii. Se vede foarte bine. Otele simulează! Duce piciorul şi simulează. Şi dacă nu-l atingea, Crețu a jucat mingea. Unde îl atinge? La ce îl atinge? La tibie? La peroneu? Nu-l atinge!  

Găman nu are voie să intervină! Nu e fault! Şi dacă l-ar atinge tangenţial, nu e fază la care VAR să intervină să-i spună că «Ai greşit. Vino să vezi».” a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Stoica a continuat.

„După meci, Colţescu, de faţă cu team managerul nostru, Marius Ianuli,, îi spunea lui Găman «De ce m-ai chemat?». Eu cred că mai degrabă discuţiile alea se poartă când sunt doar oficialii în vestiar, nu să audă altcineva. Şmecherii de astea am văzut multe la viaţa mea. 

Că Găman îl cheamă pe Colţescu şi îşi depăşeşte atribuţiile încălcând protocolul, da, e vinovat. Dar principalul vinovat e Colţescu”, a adăugat MM Stoica pentru sursa citată. 

VIDEO Golul lui Florinel Coman, anulat de VAR

Citește și: 

Răsturnare de situație! Fotbalistul de la FCU Craiova dorit de Becali poate ajunge gratis la FCSB
CONTRACT
Răsturnare de situație! Fotbalistul de la FCU Craiova dorit de Becali poate ajunge gratis la FCSB
Ce urmează la FCSB: un club din Superligă vrea doi jucători + Alt titular e în pericol
FCSB
Ce urmează la FCSB: un club din Superligă vrea doi jucători + Alt titular e în pericol

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (32)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  13 Decembrie 2023, 19:15
Postat de doar..titi pe 13 Decembrie 2023, 11:49

nu te mai fa de ras istvane !!!"pentru stiinta ta" faza cu compagno a fost inaintea golului vostru !!!

Voi sudistii aveti o problemă majora, credeti că toți clujenii sunt unguri. Surpriză, eu sunt din Brasov, dar de 15 ani sunt la Cluj. Coincidență sau nu, primul titlu l-au luat cu mine in tribuna in 2008 stiu ca era mare scandal cu Valiza lui Gigi. Iar voi sunteti ofticati pe CFR? Uitați-vă la voi prima oară, vă faceti curat in curte si apoi mai comentați de alții! Dar, mirosul insalubru de la Fcsb, mirosul de corupție, până si pe jucători (cel putin jumate din echipa lui Gigi), acestia vor să scape din acea cocină fotbalistică. Vor si ei sa meargă după Man chiar daca vor juca in Liga a doua italiana dar sa aibe un nou inceput, unul mai curat.

flick2020
flick2020  •  13 Decembrie 2023, 14:19
Postat de imgb pe 13 Decembrie 2023, 04:02

Domnule MM, esti doar un puscarias fara valoare....nu ne mai plictisi !...Ce naiba , chiar nu vezi ca nimeni nu te agreaza ?

'"fara valoare"....vai de capul tau de manelist. Tu ai scoala mai putina decat cainele MM-ului...valorosule...

doar..titi
doar..titi  •  13 Decembrie 2023, 11:49
Postat de Chris.Dumi pe 13 Decembrie 2023, 09:17

Daca se dadea gol VAR intervenea, daca era obstructia in careu la fel , pentru stiinta ta si a lui Meme (care nici macar acu nu stie cand intervine VAR-ul) : la penalty, la gol, la cartonas roșu. Atât! Faulturile din afara careului nu intra la VAR doar daca golurile au fost precedate de fault sau henț

nu te mai fa de ras istvane !!!"pentru stiinta ta" faza cu compagno a fost inaintea golului vostru !!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează