FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

CFR CLUJ - FCSB // VIDEO GSP LIVE Dumitru Dragomir contestă delegarea lui Istvan Kovacs: „Crăciunescu are dreptate! De ce să nu previi scandalul?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 09:45

Dumitru Dragomir (73 de ani) a vorbit la GSP Live despre delegarea lui Istvan Kovacs la meciul dintre CFR Cluj și FCSB.

  • Arbitrul pe care Kyros Vassaras, șeful CCA, l-a ales pentru primul derby al Ligii 1 din 2020 ascunde un secret care aruncă în aer delegarea la meciul CFR - FCSB, care se va disputa duminică seara, în Gruia;
  • De ceva timp, Kovacs locuiește mai mult în Cluj, oraș în care se află și CFR, iar în Regulamentul de ordine interioară al CCA se specifică faptul că în privința orașelor din provincie există interdicția ca un arbitru să conducă meciurile echipei care se află în aceeași localitate cu el (Detalii, AICI)

„Kovacs e un arbitru corect, nu văd nicio problemă. Dar Căciunescu are dreptate în ceea ce spune. Ce-ți trebuie scandal? Previi scandalul. Trebuia pus altcineva. Dar să pui la îndoială corectitudinea lui Istvan... Îl cunosc și e un copil foarte corect”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Dumitru Dragomir: „CFR e favorită la titlu”

Dragomir a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan care este favorita la titlu după parerea sa: „CFR Cluj”, a fost răspunsul imediat al fostului președinte LPF.

Match Preview CFR Cluj - FCSB

vezi și:

DINAMO // Marius Niculae, îngrijorat de situația „câinilor”: „Nu-mi imaginam că va ajunge ca Rapidul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
883135188391540
Popa Corneliu  •  01 Februarie 2020, 12:06

Pai, domnii Craciunescu si Porumboiu pentru apararea breslei, ca oameni din provincie, ce sa zica si ei? Aici este vorba de un principiu: "De ce schimbi regula in timpul jocului?" De aici incep suspiciunile si interventiile la CCA a domnului Dancu, seful Cooperativei de la Cluj! Ne-au demonstrat Coltescu, Kovacs si Hategan "modul smecheresc" - aici il citez pe d-nul Porumboiu - in care conduc, mai ales meciurile Stelei/FCSB! Sa invete de la Habarnam Burleanu, care stiind "profilul oierului" si anticipand reactia lui Becali a votat "obligativitatea infiintarii" echipelor de fotbal feminin, ca acum merg si banii publici de la Primarii, sa se "ciordeasca" din bani publici, nu din a oierului!

983732924972315
Soos Vilmos  •  31 Ianuarie 2020, 18:38

Gsp -jurnalul puscariasilor si a penalilor viitori puscariasi.

990833197642458
Constantin Iancu  •  31 Ianuarie 2020, 17:18

Promovand *** asta penala nu va doriti decat sa vi se dea si voua si lui multe placutze suedeze, sau mai pe romaneste: copii cruzi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează