FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

De ce a picat transferul lui Florin Niță la CFR Cluj » Detalii de la negocieri: „A fost o ofertă fabuloasă”

Florin Niță // FOTO: Imago
Florin Niță // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 08:09 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 08:33

CFR Cluj a negociat recent cu Florin Niță (34 de ani), dar cele două părți nu au ajuns la un acord.

Internațional român vrea să plece de la Sparta Praga, unde nu a mai apărat în ultimele 6 luni, iar CFR Cluj a insistat pentru transferul lui.

Deși în Cehia Niță are un salariu de 700.000 de euro pe sezon, impresarul Bogdan Apostu spune că negocierile dintre portar și CFR Cluj nu s-au blocat din cauza aspectului financiar.

Silviu Lung jr semnează! Portarul curtat insistent de CFR Cluj a ales unde va juca în noul sezon
TRANSFER
Silviu Lung jr semnează! Portarul curtat insistent de CFR Cluj a ales unde va juca în noul sezon

De ce a căzut transferul lui Florin Niță la CFR Cluj 

„Am negociat câteva zile cu CFR Cluj. Îi mulțumesc domnului Varga. A făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, au fost alte detalii. 

Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles. Dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord. 

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să ajungă la CFR. Probabil că va alege să meargă în străinătate. Discutăm cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna”, a spus Bogdan Apostu în emisiunea „Liga DigiSport”.

CFR Cluj i-ar fi propus lui Florin Niță un contract pe 2 ani, cu un salariu de 20.000 de euro pe lună. Portarul ar fi urmat să încaseze și un bonus la semnătură, de 50.000 de euro.. 

În România, Florin Niță a evoluat pentru două formații, Concordia Chiajna și FCSB. A cucerit alături de clubul lui Gigi Becali două titluri în Liga 1, o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii.

850.000 de euroe cota lui Florin Niță, potrivit transfermarkt

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Pyunik 

Citește și: 

Alarmă la CFR! Dan Petrescu, uluit: „Nu mi s-a întâmplat de când sunt aici”

Miza: minimum 5 milioane de euro » De ce a sacrificat Petrescu Supercupa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  11 Iulie 2022, 13:19
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Iulie 2022, 12:56

...bai istetule cum sa n am solutii dar istetii tai din bucuresti nu vor binele fotbalului romanesc ...sunt pusi politic...daca tie nu ti pasa de ce spun eu cum sa le pese lor ...

O ti secreta solutia? Care ar fi portarul ala bun? La ce echipa grozava joaca pt a convinge? Ai dreptate. Aia din Bucuresti nu misca ceva fara aprobarea mea. Totusi, daca vrei sa dea cineva doi bani pe ce spui, incearca sa respecti utilizarea majusculelor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Iulie 2022, 12:56

...bai istetule cum sa n am solutii dar istetii tai din bucuresti nu vor binele fotbalului romanesc ...sunt pusi politic...daca tie nu ti pasa de ce spun eu cum sa le pese lor ...

istet10
istet10  •  11 Iulie 2022, 12:35
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Iulie 2022, 12:17

Eu n am incredereintr un portar care nu joaca...cehii nu l baga de prosti ...omul e ghinionist ...un portar trebuie sa aiba si noroc ...Trebuie cautat un portar bun ...daca nu incerci si pe altcineva de unde sti ca i strici ?

Cui ii pasa in cine are unul ca tine incredere? Hotaraste-te ce vrei, spui ca trebuie schimbat, dar nu ai solutie. E o fractura in "logica" ta. Nu-i bun, nu-i norocos, dar e cel mai bun jucator al nationale din teren. Drept ca nationala noastra e vai si amar. Dar daca am lua nivelul general al nationalei si despre Salah ajungi sa spui ca-i mediocru.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează