FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 2-1

Dan Petrescu a „tunat” în vestiar la pauza meciului cu Gaz Metan: „Nu am fost niciodată atât de dur. Nu pot să fac miracole”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 20:40 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 21:49

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat victoria cu Gaz Metan, scor 2-1

Dan Petrescu, după CFR Cluj - Gaz Metan 2-1: „Cel mai dur monolog de când sunt antrenor”

„Monologul de la pauză a fost cel mai dur de când sunt eu antrenor. Cât am fost CFR nu am fost niciodată atât de dur. Nu am înțeles nimic. Am pregătit meciul altfel, chiar dacă doar o zi, două. 

Știam că va fi foarte greu, că se apără foarte bine și că joacă excelent pe contraatac și în fazele fixe. Le-am spus jucătorilor că e important ca în prima repriză să nu luăm gol, să marcăm noi dacă putem. Nici n-am marcat, nici n-am atacat, nici nu ne-am aparat, așa nu ai cum să câștigi. 

Și în cupele europene ne-am revenit în repriza a doua. Suntem obosiți, avem multe meciuri și ne revenim în repriza a doua. Asta mă pune pe gânduri. În pauza competițională trebuie să punem la punct unele lucruri, mai puține zile libere. 

Sunt mulți jucători care vin după accidentări, precum toți atacanții, care trebuie să prindă meciuri în picioare și să joace atlfel, astăzi nu au făcut un meci excelent. Păun ne-a ajutat foarte mult, dacă nu intra Păun cu atitudinea aia, era foarte greu să întoarcem jocul. În prima repriză, eu și echipa am arătat foarte rău”, a spus Petrescu, la Look Sport. 

Dan Petrescu: „Facundo Ferreyra semnează mâine. Nu pot să fac miracole”

Ulterior, „Bursucul” a lăsat de înțeles că mai așteaptă transferuri. La CFR va ajunge Facundo Ferreyra, ex-atacant la echipe precum Șahtior Donețk, Benfica și Espanyol, dar Petrescu avertizează: „Nu pot să fac miracole”. 

„Sper să reușim să facem față și în Europa și în campionat, să mai vedem ceva fețe noi pe teren. Avem un program infernal, toate celelalte echipe se odihnesc când noi jucăm. Nu avem un avantaj foarte mare. 

Sunt 11 meciuri jucate, mai rămân 29. Trebuie să ne îmbunătățim jocul. Nu joacă Dan Petrescu, ci jucătorii.

Facundo Ferreyra semnează mâine. Nu a jucat de 4 luni, nu s-a antrenat de atunci, nu pot să fac miracole, deși toată lumea așteaptă. Dacă va veni, trebuie să avem răbdare cu el. Pe Sigurjonsson, Susic, Debeljuh, Omrani și Alibec vreau să îi văd la antrenamente. 

Alibec dacă era sănătos juca de la început. Îi aștept să se antreneze și dacă o vor face bine, vor juca sigur”, a adăugat antrenorul campioanei.

Dan Petrescu, după golul și pasa decisivă ale lui Claudiu Petrila: „Cel mai constant jucător”

Până acum Petrila e golgheterul echipei și poate cel mai constant jucător. Am fost inspirat să îi dau o pauză în cupele europene și a marcat în ultimele două meciuri. Sunt convins că mulți m-au criticat pentru că nu a jucat de la început în cupele europene (n.r. la 1-1 cu Randers), dar iată că a fost o mutare inspirată. El ar fi jucat indiferent dacă era sau nu U21, e un jucător de bază. Avem nevoie și de alții, nu numai de Petrila. 

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Mai multe știri despre CFR Cluj - Gaz Metan: 

Andrei Burcă, despre cum s-a „trezit” CFR în a doua repriză: „Nu vreau să reproduc ce s-a întâmplat la pauză”

Ilie Poenaru, critic după înfrângerea de la Cluj: „N-avem voie să facem asemenea cadouri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
adrianyo
adrianyo  •  04 Octombrie 2021, 00:15

I-ar trebui lui DP vreo cinci ani si ceva buget sa construiasca o echipa competitiva de Champions League. Sa fluiere in campionat...inca vreun an.

polistul68
polistul68  •  03 Octombrie 2021, 22:05
Postat de dora pe 03 Octombrie 2021, 21:30

Kevin Luckassen - ajuns cu putin timp in urma la Sepsi - ar fi fost o achizitie bună...cunoastea campionatul intern, are viteza, sut, detenta, agresivitate in joc, putea fi folosit imediat...dar oamenii vostrii bine platiti dorm pe ei...aduceti jucatori de prin liga a 3-a sârbă care nu au jucat de luni bune, neantrenati, cu mici probleme la vizita medicala...vă meritați soarta !

Daca Lukassen ar ridica si capul din pamant...daca nu ar face preluarile static...ar fi fost un fotbalist bunicel.

c23665
c23665  •  03 Octombrie 2021, 21:49
Postat de dora pe 03 Octombrie 2021, 21:30

Kevin Luckassen - ajuns cu putin timp in urma la Sepsi - ar fi fost o achizitie bună...cunoastea campionatul intern, are viteza, sut, detenta, agresivitate in joc, putea fi folosit imediat...dar oamenii vostrii bine platiti dorm pe ei...aduceti jucatori de prin liga a 3-a sârbă care nu au jucat de luni bune, neantrenati, cu mici probleme la vizita medicala...vă meritați soarta !

Ai dreptate. Urâtă soarta are CFR! Patru titluri la rand, în ciuda piedicilor din Sud, lider detasat în campionat... vai de capul lor...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează