FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1

CFR CLUJ - HERMANNSTADT // George Țucudean și o statistică incredibilă: penalty-ul ratat cu Hermannstadt ar fi putut consemna o premieră!

George Țucudean
George Țucudean

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2019 21:15

CFR Cluj, liderul la zi din Liga 1, s-a încurcat pe teren propriu cu  AFC Hermannstadt, surpriza plăcută a ultimelor 10 etape din Liga 1. Cele două au terminat la egalitate, 1-1. 

Deși pare greu de crezut, Țucudean a ratat azi șansa de a înscrie primul său gol din penalty în Liga 1! Atacant pursânge, vârful de 27 de ani, golgeter în precedentul campionat, a executat modest un penalty la scorul de 0-1, iar Cătălin Căbuz, portarul lui Hermannstadt, a reușit să pareze.

A fost primul penalty bătut în carieră de Țucudean, care are în total 60 de goluri în 174 de meciuri în Liga 1. Atenție, toate marcate din acțiune! 

Țucudean și-a luat revanșa în minutul 77. A înscris din acțiune și a reușit golul 60 pe prima scenă. 

Urmărește AICI partida dintre CFR Cluj și Hermannstadt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează