FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Șefii campioanei pregătesc o mutare neașteptată

Adrian Mutu și Mirel Rădoi au o colaborare bună la loturile naționale +33   FOTO
Adrian Mutu și Mirel Rădoi au o colaborare bună la loturile naționale

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 07:51 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 13:44

Situația la CFR Cluj e una explozivă. Clujenii au pierdut locul 1, iar șefii vor să-l schimbe pe Dan Petrescu, așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate. Șefii campioanei i-ar fi găsit deja înlocuitor.

UPDATE 13:40 

CFR Cluj încearcă să calmeze situația tensionată apărută la club și să asigure un final de sezon liniștit. Șefii campioanei au emis un comunicat în care își exprimă susținerea pentru Dan Petrescu.

Ca urmare a ultimelor articole apărute în spațiul public privind schimbarea antrenorului nostru Dan Petrescu, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum și nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susținerea totală a conducerii clubului nostru 

Tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reușind să câștige de două ori consecutiv titlul în România și să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic și niște victorii incredibile în competițiile internaționale este și va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Toate performanțele pe care Dan Petrescu le-a obținut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesioniști și devotați, au făcut ca CFR 1907 Cluj să revină în prim-planul fotbalului european.

Suntem convinși că există mulți tehnicieni care și-ar dori să pregătească o echipă de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârșit.

 În încheiere, vrem să vă asigurăm din nou că nu a existat nicio discuție cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum și nici din sezonul viitor
CFR Cluj.

Știrea inițială:

Dan Petrescu are șanse minime să continue la CFR Cluj, după ce relația cu patronul Neluțu Varga este tot mai deteriorată. Șefii campioanei pregătesc noul sezon, fără Dan Petrescu, și deja ar fi găsit noul antrenor: Adrian Mutu (41 de ani). Selecționerul României U21 este favoritul patronului Neluțu Varga, cu care este prieten, și ar urma să i se ofere postul de antrenor al clujenilor, anunță AntenaSport.

Adrian Mutu a fost numit în ianuarie ca selecționer al naționalei de tineret, dar încă n-a debutat pe banca „tricolorilor”. Astfel, rămâne de văzut dacă „Briliantul” va accepta oferta lui CFR sau va continua la FRF.

Mutu a pregătit până acum două formații: FC Voluntari, între aprilie și iunie 2018, pe care a salvat-o de la retrogradare, și Al Wahda U23, între iulie 2018 și decembrie 2019. Primul meci al României U21, locul 2 în grupa de calificare pentru EURO 2021, va fi pe 4 septembrie, în Finlanda.

FOTO. Imagini tari de la Astra - CFR Cluj

+29 FOTO

VIDEO Dan Petrescu: „Presiunea a fost prea mare poate şi s-a ratat incredibil de mult" 

Citește mai multe știri despre tensiunile de la CFR Cluj: 

EXCLUSIV. Dezvăluiri incendiare din culisele scandalului de la CFR Cluj: Neluțu Varga, disperat din cauza datoriilor create de Petrescu! Suma uriașa care e pierduă

Două rezultate slabe au dinamitat atmosfera în Gruia! Finanțatorul i-a anunțat pe jucători că vrea să-l schimbe pe Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Iulie 2020, 12:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  08 Iulie 2020, 14:07

"Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum și nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susținerea totală a conducerii clubului nostrum!". Mai mult, DP a fost reconfirmat. Asta ca sa inteleaga toti pe ce pringipi functioneaza geegeesepe. Stiri false, denigrari, doar impotriva echipei care nu le convine ca joaca.

traian_v
traian_v  •  08 Iulie 2020, 13:24

Sa mearga Mutu la CFR!!! Cat mai repede. Inceputul sfarsitului. Desi nu stiu daca Arpi P. va fi de acord. Pazskany il tot curteaza pe Boloni insa, asa ca nu stiu de unde stirea asta cu Mutu.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează