FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE CFR Cluj a primit o ofertă pentru unul dintre preferații lui Dan Petrescu! Clubul e nemulțumit: „Nici pentru jucător nu e o propunere avantajoasă”

CFR Cluj îl vinde pe Mihai Bordeianu +49   FOTO
CFR Cluj îl vinde pe Mihai Bordeianu

Articol de , - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 13:05 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 10:21

CFR Cluj, recent calificată în grupele Europa League, poate pierde unul dintre cei mai buni jucători: Mihai Bordeianu.

UPDATE Duminică, 10:15:

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a dat noi detalii despre tratativele pentru vânzarea lui Bordeianu și spune că formația din Gruia nu e mulțumită de oferta primită.

„Există negocieri cu clubul din Arabia Saudită, dar oferta nu e satisfăcătoare. Jucătorul e liniștit la CFR pentru că propunerea nu a fost grozavă nici pentru el. Știți bine că interesul lui Petrescu este să aibă dubluri pe toate posturile. E logic că s-ar bucura ca Bordeianu să rămână. Au fost discuții în permanență pentru vânzarea jucătorilor noștri, doar că nu a venit oferta potrivită. La un moment dat o să vindem și jucători”, a declarat Marius Bilașco pentru GSP.RO.

UPDATE 19:45

Florin Vulturar, impresarul lui Bordeianu, admite negocierile dintre CFR și Al Qadisiyah: „E adevărat, sunt în discuții pentru Bordeianu, dar în momentul de față nu ne-am înțeles cu CFR-ul la transfer. Sper să putem ajunge la o înțelegere, încă nu s-a semnat nimic”.

UPDATE CFR Cluj a primit o ofertă pentru unul dintre preferații lui Dan Petrescu! Clubul e nemulțumit: „Nici pentru jucător nu e o propunere avantajoasă”
Vulturar și Bordeianu


UPDATE 18:30 Al Qadisiyah e dispusă să ofere 600.000 de euro în schimbul lui Bordeianu. CFR nu e de acord cu cedarea mijlocașului, chiar înaintea debutului în grupele Europa League. Dan Petrescu vrea să aibă un lot cât mai puternic pentru această misiune. Există în continuare negocieri între cele două tabere, dar afacere este într-un impas în acest moment.

Există în continuare negocieri între cele două tabere. Dacă se vor înțelege, Bordeianu ar semna un contract valabil pe 2 sezoane cu un salariu anual de 650.000 de euro.

ȘTIREA INIȚIALĂ: După evoluțiile bune sub comanda lui Dan Petrescu, care l-au propusat la națională, mijlocașul de 29 de ani ar putea pleca în scurt timp de la formația din Gruia, potrivit Prosport. Șefii campioanei negociază vânzarea lui Bordeianu în Arabia Saudită, la Al Qadisiyah, formație care l-a prezentat pe site-ul oficial pe Denis Alibec.

Arabii și clujenii discută un eventual transfer, iar Al Qadisiyah e gata să ofere 1 milion de euro pentru mijlocașul român. Ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2018, Bordeianu este om de bază pentru formația lui Dan Petrescu, bifând până acum 57 de partide în Liga 1.

1.400.000 de euroeste cota lui Mihai Bordeianu

VIDEO Dorinel Munteanu, despre cum a încercat CFR Cluj să-l șteargă din istoria clubului: „Am dispărut din toate fotografiile”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV Cristian Panin acceptă să fie „sac de box” pentru Dan Petrescu: „Mai bine să se reverse pe mine, decât să se ducă la arbitri!”

EXCLUSIV Dan Petrescu a șocat conducerea lui CFR Cluj: „Nu vin la meci. Mă fac de râs!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
3980873398594792
Liviu Popovici  •  11 Octombrie 2020, 13:18
Postat de da.da1 pe 11 Octombrie 2020, 10:40

Curge cu oferte la cfr cluj, se negociaza. La fc fcsb nu se vinde nimic si bate vant de faliment :)))

Curge, curge...si vinde CFR pe banda rulanta. Record dupa record. FCSB nu are nevoie de bani, FCSB nu vinde la disperare. Ai rabdare si o sa vezi un nou record absolut pentru Romania cu Man sau Coman

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Octombrie 2020, 12:20

Cardeala lui Varga ! Pe Camora nu l vinde sau nu mai are cine sa aduca prafuri ptr VIP uri di favele

da.da1
da.da1  •  11 Octombrie 2020, 10:40

Curge cu oferte la cfr cluj, se negociaza. La fc fcsb nu se vinde nimic si bate vant de faliment :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează