FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adio Dan Petrescu?! CFR Cluj și-ar fi găsit antrenorul pentru sezonul viitor

Ricardo Sa Pinto // FOTO: Guliver/GettyImages +33   FOTO
Ricardo Sa Pinto // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 12:18 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 14:14

CFR Cluj se luptă cu CS Universitatea Craiova pentru al treilea titlu consecutiv din Liga 1, dar situația în club este una complicată, iar antrenor Dan Petrescu ar putea să nu mai continue din sezonul viitor.

Așa cum GSP.ro a anunțat la începutul lunii iulie, Dan Petrescu este ca și demis de la CFR Cluj, din cauza că patronul Neluțu Varga e disperat din cauza cheltuielilor pe care i le-a pricinuit antrenorul. Astfel, se pare că CFR a început căutarea unui nou tehnician.

Portughezii de la A Bola anunță că CFR Cluj este interesată de antrenorul Ricardo Sa Pinto (47 de ani).  Acesta este liber de contract din decembrie 2019, când a plecat de la Braga.

De-a lungul carierei, Sa Pinto a mai antrenat la Sporting Lisabona, Steaua Roșie, OFC Creta, Atromitos. Belenenses, Al Fateh, Standard Liege și Legia.  Are un singur trofeu în carieră, Cupa Belgiei, cucerită cu Standar în 2018. 

Ca jucător, Sa Pinto a evoluat la Salgueiros, Sporting, Real Sociedad și Standard Liege. S-a retras în 2007, cucerind 5 trofee și bifând 45 de meciuri în naționala Portugaliei, cu care a ajuns până în semifinalele EURO 2000.

VIDEO. Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană și ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Măsura luată de CFR Cluj pentru a-și proteja un om din staff: „Internarea cu bolnavi de Covid i-ar fi putut fi fatală!”

Un președinte de Federație acuză teoria conspirației în cazul CFR Cluj: „Cei care manipulează și mint aveau nevoie de Marceli Paveli și Andree Esca și-n sport!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
gimiskutze
gimiskutze  •  27 Iulie 2020, 20:57
Postat de eterna.terra.nova pe 27 Iulie 2020, 15:06

Va sta prazu' n gat de la atata gargara. Toti saracii din cluj se bat in piept *** de parca ar fii clujul vreun Monaco. Ati gafait sub austrieci si acum va mandriti cu ce au lasat ei cand au plecat, oltenii nu au servitori la nimeni facem bani si pe marte daca ne pui.

Sub austrieci la Cluj se purtau cizme de piele, pe cind la voi sub turci se purtau opinci! Voi vreti sa fiti parte din civilizatia vestica, noi am fost parte din ea. Uita-te ce case sunt in sud si ce case sunt in Ardeal...noi muncim nu stam de povesti pe marginea drumului. Noroc cu pepenii ca altfel nu aveati ce cauta la Cluj.

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  27 Iulie 2020, 18:29
Postat de Ion-Cristea Octavian pe 27 Iulie 2020, 18:09

Cu Botosani si FCSB castigam la limita... in schimb la Craiova va dam 3 sa ne tineti minte! Si apropo... Alibec si Budescu va au in vedere... parca vad ca va intoarceti cu papornita plina de la Giurgiu! CFR victorie!

Am treburi mai importante decat sa fac socoteli. Nimeni nu stie ce si cum se va intampla. Eu imi doresc sa nu mai moara oameni din cauza virusului. De fotbal.....putin imi pasa in situatia de data.

1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  27 Iulie 2020, 18:09
Postat de Rahat Cu Perja pe 27 Iulie 2020, 17:46

Pana una alta....vedeti cum o rezolvati dupa egalul ce o sa l scoateti cu Fcsb . Ole!:)))

Cu Botosani si FCSB castigam la limita... in schimb la Craiova va dam 3 sa ne tineti minte! Si apropo... Alibec si Budescu va au in vedere... parca vad ca va intoarceti cu papornita plina de la Giurgiu! CFR victorie!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close