FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj, la un pas de un supertransfer! Vine un triplu campion cu FCSB + negocieri urgente cu un adversar din Europa

CFR Cluj caută să se întărească înainte de finalul perioadei de mercato
CFR Cluj caută să se întărească înainte de finalul perioadei de mercato

Articol de , - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 13:30 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 13:57

CFR Cluj negociază cu Iasmin Latovlevici (34 de ani, fundaș stânga), care este liber de contract din aprilie, după ce s-a despărțit de Kisvarda.

Calificată în grupele Europa League, CFR Cluj caută să aducă întăriri pentru a avea un parcurs bun în atât în competiția europeană, cât și în cea internă.

Iasmin Latovlevici e prima mutare dintre cele pe care Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, le-a cerut aseară, la finalul meciului dintre CFR Cluj și KuPS, scor 3-1. 

Dat afară de unguri

Ultima dată, Latovlevici a fost legitimat la Kisvarda, în Ungaria, însă aventura la echipa din țara vecină a fost scurtă și nefericită. După ce a ignorat dorința șefilor de a rămâne în Ungaria în debutul pandemiei de COVID-19 și a mers în România, contractul lui Lato a fost reziliat.

Fundașul lateral a jucat în România pentru Poli Timișoara, Gloria Bistrița și FCSB, iar în străinătate pentru Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray și Bursaspor, pe lângă Kisvarda. La CFR Cluj, Latovlevici ar fi rezerva lui Mario Camora, căpitanul echipei și titular incontestabil în banda stânga a apărării.

177 meciuria jucat Latovlevici la FCSB, pentru care a marcat 12 goluri și a oferit 11 pase decisive

7 trofeea câștigat Latovlevici alături de FCSB: 3 titluri, două Cupe, o Supercupă și o Cupă a Ligii

EXCLUSIV CFR Cluj, la un pas de un supertransfer! Vine un triplu campion cu FCSB + negocieri urgente cu un adversar din Europa

Negocieri cu vârful lui KuPS

CFR caută să se întărească pe mai multe fronturi, astfel că după meciul de aseară cu finlandezii de la KuPS, scor 3-1, ardelenii s-au interesat de situația lui Rangel, atacantul adversarilor. Brazilianul l-a impresionat pe Dan Petrescu, cu care a discutat timp de câteva minute la finalul meciului. Din păcate pentru campioana României, timpul până duminică, când se va încheia perioada de mercato, este foarte scurt, astfel că șansele de realizare a transferului sunt infime.

Prioritară pentru CFR rămâne aducerea unui mijlocaș central de creație, aceasta fiind una dintre cerințele lui Dan Petrescu.

Am mai făcut acest apel și sper să mai aducem 2-3 jucători până duminică. Nu cred că facem față pe ambele fronturi - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, după calificarea în grupele Europa League

VIDEO. Conferință de presă Dan Petrescu, după calificarea CFR-ului în grupele Champions League

Citește mai multe știri din Liga 1:

Surpriză în cazul lui Denis Alibec! Dat ca transferat în Arabia Saudită, atacantul a plecat în Turcia să semneze contractul cu noua echipă

Mihăilă pleacă de la Craiova! Oltenii au bătut palma cu un club din Serie A pentru o sumă record!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
116538290032900
Alice Popa  •  03 Octombrie 2020, 06:54

Latovlevici?!? Sunteti ziar de umor negru?!?

johanisoaia
johanisoaia  •  02 Octombrie 2020, 20:08

am crezut serios ca e vorba de FCSB+ din titlul ala

Vezi toate comentariile (29)
Comentează