FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj renunță la încă un jucător! Mate Males nu s-a înțeles cu Dan Petrescu

Mate Maleș, în dreapta, va pleca mai mult ca sigur de la CFR Cluj // FOTO: GSP
Mate Maleș, în dreapta, va pleca mai mult ca sigur de la CFR Cluj // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 21:20

CFR Cluj, campioana României, continuă să se despartă de jucători. După Cristi Manea, Adam Lang, Bryan Nouvier și Cristi Bud, clubul va renunța și la serviciile mijlocașului croat Mate Males, 30 de ani!

Cu doar 8 meciuri în ultimul sezon de Liga 1, Males mai avea un an de contract cu CFR, dar după o discuție cu Dan Petrescu a decis să-și rezilieze contractul.

Din primele informații venite din „Gruia”, mijlocașul care a mai jucat la Dinamo Zagreb, Lokomotiv Zagreb şi Rijeka se va întoarce în Croația.

Adus în mandatul lui Edward Iordănescu din sezonul trecut, Males a evoluat doar în prima parte a campionatului. A dispărut treptat din echipă, iar finalul ediției precedente l-a găsit mai mult în afara lotului. 

cfr
CFR Cluj 

Antrenor: Dan Petrescu (confirmat)
Veniri: Mario Rondon, Luis Aurelio (ambii Gaz Metan Mediaș), Cosmin Vâtcă (transfer FC Voluntari), Mateo Susic (Sheriff Tiraspol), Andrei Burcă (FC Botoșani)
Plecări: Adam Lang (contract reziliat), Cristian Bud (contract reziliat), Cristi Manea (împrumut încheiat, Apollon), Kevin Boli (împrumut încheiat, Guizhou Zhincheng), Bryan Nouvier (Raków Częstochowa)

Vezi și:

CFR Cluj, adversare dificile încă din primul tur al Ligii Campionilor! UEFA a stabilit grupele pentru tragerea la sorți de marți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează