FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0

CFR CLUJ - MACCABI 1-0 // VIDEO Dan Petrescu a făcut scandal după 1-0 cu Maccabi: „Nici nu mai știu unde sunt! Ne batem ca nebunii” » Ce l-a înfuriat

Dan Petrescu a avut o nouă conferință tranșantă // foto: Cristi Preda
Dan Petrescu a avut o nouă conferință tranșantă // foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 09:35

Dan Petrescu (51 de ani) a apreciat victoria la limită, 1-0 cu Maccabi miercuri seară, dar nu e mulțumit pe deplin. „Era mai bun un 2-0, mai ales că am avut ocazii de a mai marca, Omrani și Rondon. Iar la nivelul acesta, nu ai prea multe ocazii de a marca”, a comentat antrenorul campioanei.

„Eu țineam ca Rondon să marcheze”

A vorbit și despre oamenii săi din atac: „Billel a început să facă diferența. De aceea nu prea am câștigat la început. Omrani și-a revenit, e serios, se antrenează bine și marchează goluri. Eu îmi doream mai mult decât toți ca Rondon să înscrie, pentru că muncește extraordinar pentru echipă. Nu e ușor să vii la o echipă nouă și să dai goluri pe bandă rulantă.

 

Țucudean nu va juca împotriva lui Dinamo, șanse mici să ne ajute și-n retur în Israel. George e mai vârf de careu, Billel joacă bine în extremă. Dar dacă nu e antrenat, eu nu cred în jucătorii care nu se antrenează!”.

„De ce se mai numește Champions League”

Super-Dan a răbufnit atunci când a vorbit de viitorul imediat al echipei, ajungând apoi la o altă nemulțumire a sa: „Programul ne dezavantajează. Nici nu mai știu unde sunt! În ce oraș. Studiez atâtea meciuri, adversari, în fiecare zi se întâmplă altceva. Bine că am mai adus jucători să mai rotim în echipă. Cei care au peste 33 de ani e greu să joace din trei în trei zile.  Riscăm să se accidenteze.

Nu-mi place cum e făcută competiția aceasta, Champions League. Ajax a jucat finala și evoluează în preliminarii, ce e asta?! Doamne ferește! De ce campioanele țărilor nu sunt direct în grupe? De ce se mai numește Champions League? Normal că nu e normal. Jucăm câte 10 meciuri, istovitoare. Ne batem ca nebunii un an întreg și ne trezim că jucăm din două în două zile, iar dacă ieșim din Europa nici nu câștigăm bani, nici nimic. Și apoi o luăm iar de la capăt și ne batem între noi ca nebunii. Campioana unei țări trebuie să joace în grupe, nu locul 4!”.

„Ne-am retras prea repede, eu chiar nu le-am cerut să se apere. Eu la pauză le-am zis să mergem peste adversar, să dăm și golul doi. Dar ceva n-a mers, m-a nemulțumit chestia asta. Hoban ce problemă să aibă? N-are niciuna. Am decis să-l țin pe Sylla în locul lui”

Lacina m-ar putea interesa pentru viitor. N-am bagheta magică, nu cred că pot face minuni cu el, eu sper să-l ajut, dacă va veni liber de contract. El nici nu prea a mai jucat, darămite să dea goluri”

Eu nu vreau să fiu apreciat, echipa să fie complimentată, la adevărata ei valoare. Eu accept criticile. Acum suntem bine, am câștigat trei meciuri, dar dacă pierdem cu Dinamo și cu Maccabi ne întoarcem” Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Vezi și: Dan Petrescu îl așteaptă pe Butean: „Sper să intre cu Dinamo” + transfer surpriză: „L-am vrut și în China, și în Emirate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  25 Iulie 2019, 17:47
Postat de alexzece pe 25 Iulie 2019, 14:17

Bai retardatule, tu nici nu intelegi ce a vrut sa spuna omul ala acolo si te bagi *** *** ***A spus ca e normal ca Barca-Milan sa fie mai interesant decat Barca-Valetta.Termina clasa a 4-a,sa inveti sa citesti, lasa site urile, baietas.

Nu ii mai raspinde ***, asta are ***. ***, acum, ca le-a taiat macaroana e mai greu pt el...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  25 Iulie 2019, 17:45
Postat de reteleanu pe 25 Iulie 2019, 12:00

cumva ptr ca e democratie? ca trebuie sa existe sanse egale (macar la inceputul competitiei) pentru CAMPIOANELE tarilor europene? nu stiu de cand n-a mai fost campioana valencia, de pilda.

Sunt doar pe jumatate de accord cu tine. E democratie, de accord, dar banii vin de la sponsori si televiziuni, si aia nu or sa mai plateasca pt Real Madrid - Dudelange (de exemplu) ca pt Rea- Milan. Cel mai simplu ar fi sa schimbe numele competitiei si atunci nu ar mai fi comentarii.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  25 Iulie 2019, 17:41
Postat de faliment_fc_fcsb pe 25 Iulie 2019, 14:25

Vezi că te pocnesc de nu te vezi FîCîSîBî-istule, semintarule, impostorule, gigistule, needucatule!!!

Vai de capul tau! Te-a afectat asa mult lipsa ierbii? Ce sa faci, te-ai certat cu nen'tu jiji - pa banutii - pa ierbica!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează